Проспорт.бг прави изпитания на Mercedes

1
Добави коментар
verabaleva
verabaleva

Проспорт.бг стартира първите собствени изпитания на автомобили, резултатите от които можете да прочетете в рубриката „Тест драйв“ от реконструираната версия на субстраницата на Проспорт.бг за автомобили.

С удоволствие ви информираме, че отговорен редактор на нашия „сайт в сайта“ е един от най-подготвените български журналисти в този сектор Валентин Маринов. Вальо е имал десетки участия в тестове на най-престижните световни марки, далеч преди автомобилите да влязат в серийно производство. Той познава поведението на популярни планетарни марки, както върху ледените терени на Север, така и в условията на пясъчните виелици на пустинята.

В следващите дни ще ви покажем и първия Проспорт.бг тест драйв на Мercedes (Mercedes-Benz R-Class), предоставен ни специално от официалния вносител. В изпитанията участие ще вземе и нашият футболен коментатор и многогодишен почитател и собственик на машина от елитната германска марка Петьо Костадинов-Полковника.

Съвсем скоро очаквайте и първия Проспорт.бг филм от тест драйв, който ще бъде показан чрез оригиналния видеоплейър на нашия сайт, разработен от младия ни компютърен гений и шеф график Димитър Митов. Управлява се лесно, работи отлично. По правило материалите ще бъдат с висока резолюция, каквито са първите, които вече вероятно сте забелязали.

И така cars.prosport.bg – това е запазената територия за последния писък на автомобилните технологии и инженерни решения в автомобилостроенето. С Валентин Маринов и екипа на Проспорт.бг. С много информация, снимки и оригинални видеоматериали.