Хамали

2
Добави коментар

Пазарът на услугите за премествания вече се насити в по-големите градове, съществуват множество фирми, много от които без правилната квалификация и без желание да свършат работата качествено. Голяма част от хората, които решават да стартират бизнес като нашия, го подценяват и не го приемат достатъчно сериозно. От друга страна и услугите ни са еднократни, рядко имаме явление „редовен клиент“, което пък позволява на измамниците в нашия бранш да се възползват от клиента и да се опитат да му вземат възможно най-много пари, тъй като скоро няма да му се наложи отново да се свърже с тях и да се възползва от услугите им.

Затова е важно да проучите добре и да изберете внимателно изпълнителя на вашата поръчка за преместване. Все пак на него ще поверите цялото си имущество и не бихте желали то да бъде повредено от хора, които не знаят с какво се захващат, а също така и да бъдете измамени с цената.

Попитайте хамалската фирма за нейни предишни клиенти и проекти – с какви по-сложни такива са се захващали. Бъдете бдителни с цената на услугата и поискайте уверение, че тя няма да бъде увеличена поради „непредвидени фактори“ след изпълнението. Наблюдавайте хамалите, докато работят и не забрвяйте да опаковате вещите си добре. Не поверявайте ценни вещи като бижута и подобни, тях пренесете сами, ако не са обемни.

В София, Пловдив и Варна вече има по-утвърдени лидери в бранша, които можете да откриете дори с едно търсене в Google. Те се отличават с по-голяма представителност, уважително отношение по телефона и внимание към клиента – дори самият начин на предварително обслужване може да ви говори за професионализма на фирмата.