Честит рожден ден, Бритни!

1
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Американската поп звезда Бритни Спиърс празнува днес рожден ден и става на 31 години.

Харесай страницата ни във Facebook

Певицата, която в момента се изява като съдия в американския X Facor, e родена е на 2 декември 1981 г. в Маккомб (Мисисипи), но e отраснала в Кентууд-Лузиана.

Тя е една от най-продаваните певици за всички времена с над 100 млн албумa и 90 млн продадени сингли. От нейния дебютен албум Baby One More Time до момента са продадени над 30 млн. копия по цял свят, което го прави един от най-продаваните дебютни албуми за всички времена. Има по-малка сестра, Джейми Лин Спиърс, която e актриса.

Бритни има двама сина – Шон Престън и Джейдън Джеймс от брака ѝ с Кевин Федърлайн. През юни 2007 година тече развод на певицата със съпруга й, който по-късно иска попечителство над децата. През ноември 2007 г. Бритни е приета в психиатрична клиника, където се лекува от наркотичната пристрастеност. Днес тя е в добро здравословно състояние и се грижи за децата си. 

През ранните години на кариерата си Бритни влиза в директна конкуренция с Кристина Агилера, която е подклаждана предимно от медиите. Общото между тях е, че и двете стартират кариерата си на невръстна възраст в телевизионното предаване „Мики Маус Клуб“, а след това стават известни по едно и също време.

В момента Бритни подготвя следващия си соло албум, а миналата седмица представи и видеото към съвместното си парче с will.i.am. „Scream & Shout“. Най-вероятно Карли Роуз Соненклер от нейния отбор ще спечели американския X Factor, така че зведата ще трябва да се завърне и следващата година като съдия в шоуто за откриване на таланти.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It