Как се сваля момиче/момче?

7
Добави коментар
Kry4ma
Kry4ma

 Мои размисли от един друг форум –

http://razdeleni.com/viewtopic.php?f=15&t=70&p=517#p517

Аз като бях по-малък си мислех, че най-добрият метод да разбереш как да свалиш жените е да ги питаш. Да, но после разбрах, че това не върши голяма работа. За да разбереш, например, птиците не трябва да питаш птиците, а орнитолозите (специалистите по птици). По същия начин, за да разбереш как се привличат жените трябва да питаш не тях, а психолозите (независимо дали е психолог-мъж или психолог-жена). Това се отнася и за компютрите – по-добре да не си играеш да ги питаш тях, а да питаш хората, които разбират от компюри. За какво става дума? Ами за това, че макар жените (хората) да са по-способни да се самоосъзнават и артикулират самопознанието си от птиците или компютрите, то им е трудно да го правят. Т.е. дадена жена, Кирев, може първо да не знае/ да не осъзнава какво я е свалило или би я свалило у някой мъж. Второ, даже и да го е осъзнала не е сигурно дали ще намери точните думи да го предаде. Например някои момиченца като ги питаш: „По какви момчета си падаш?“ и ти казват: „Ами по готини!“, а каква е дефиницията им за „готин“ – трудно ще разбереш…Така че този подход да питаш жените върши ДОНЯКЪДЕ работа, но само на него не може да се разчита. Дотук ми беше първото съображение, сега ВТОРО СЪОБРАЖЕНИЕ:

Да питаш мъжете (особено тези, които са имали успехи сред жените) е малко по-удачен (но не панацеен) метод. Защото тук имаме работа с практически-доказани неща. Докато една жена може да се чуди 2 часа какво точно я сваля, някой мъж, който е свалял и спал с жени, може само за 2 минути да ти формулира общо взето какво се изисква. Недостатъкът на този метод е в това, че някои неща, които сработват при едни мъже, няма да могат да сработят при тебе, както и момента на субективното – това, че нещо е успяло при едни жени, не значи, че ще проработи при други.

Трето съображение, ще цитирам Баш Винаря: „Няма как (всеки да се влюби в теб). Просто всеки си харесва различни хора. Дори най-известните актьори, певци и други секс-символи не могат да кажат, че всяка една жена или всеки един мъж ги намира за привлекателни, а камо ли за добри партньори. Звучи банално, но никога не може да си всеобщ любимец или всеобщ секс-символ!!!“ -http://kry4ma.com/index.php/topic,236.0.html Така че хубаво е да се знае, че НЯМА 100% сваляч или свалячка. Всеки може да удари на камък някога, с някой/някои.

След всички тези съображения, на въпроса, „Как да свалим момиче/момче?“ трябва да се отговори: Понякога няма как. А възможностите се увеличават, ако човек има повече психологически познания за човешката психика, както и ако има качества, които се ценят в дадената общност. Например, ако Кирев, не пие и не пуши, а иска да свали някоя моделка, която пие и пуши, то тя може да отхвърли Кирев на първо място, защото е „задръстен“ (според нея), а не, че не е модел (знаем, че моделките не излизат и не се женят само за модели)…Така че необходимия комплекс от условия, според мен е следният:

Обекта на свалката (в случая момиче) : а) Трябва да е свободна (просто повечето не искат да си имат по повече от 1 гадже или мъж) б) Трябва да й съвпадаш на основните изисквания (ако примерно ти си беден християнин, а тя обича богати мюсюлмани, доста се снижава възможността да те приеме за любим) в) Трябва да имаш необходимите психологически познания за КОНКРЕТНАТА жена. Например, ако знаеш, че е някоя от бързите, няма да си позволиш лукса да ходите 2 месеца преди да правите секс, защото ще те разкара. А, ако е от по-бавните и романтични, няма да си навлечеш риска да я целуваш още на 2-та среща и да ти забие шамар, и да те изостави. Т.е. хубаво е човек да има както психологически познания, така и конкретни познания за конкретното момиче. г) Трябва да се действа (от теория към практика) д) След успех на свалката, трябва да се работи и по това ДА СЕ ЗАДЪРЖИ човека, което е по-трудното. Много хора си намират гаджета, но малко се женят за първата си любов. Губиш, губиш, докато намериш с някой да се задържите за по-дълго и…никога няма гаранция, че ще останете заедно за цял живот.