Снежната кралица » Моден свят

8
Добави коментар
svetla58
svetla58

На световната премиера на „The Tourist“ („Туристът”) в Ню Йорк Анджелина Джоли и Брад Пит за пореден път доказаха, че са сред най-красивите двойки в света на киното и модата.Колко секси може да бъде ангорската вълна!? В дълга снежно-бяла рокля на Versace от ангорска вълна и с висока цепка, Анджелина Джоли зашемети всички на световната премиера на филма „The Tourist“. Дори Брад Пит и Джони Деп бяха като сполучлив аксесоар към снежната крaлица Джоли.

Минусовите температури и ледените ветрове, които блокираха през последните дни Америка, се разтопиха на червения килим от нежната и топла като малка снежинка Анджелина.
„Ролята ми в „The Tourist“ изискваше да правя всичко много бавно и лежерно, което не е присъщо за моя темперамент. Като типичната  американска домакиня, героинята ми преди закуска трябва да е свършила поне 10 неотложни задачи, въпреки мудността и тромавостта си. А за това повярвайте ми се изискват не малко усилия.“ , сподели актрисата за ролята си  пред медиите.
Заедно с Брад Пит, който беше в черен костюм на Burberry /като антипод на Анджелина/, звездната двойка позира в привидно добро настроение пред фотографи и не пропусна да си прошепне нещо нежно и игриво в ухото. Харизмата на Анджелина респектира, крехкостта й омагьосва, а тя блестеше на червения килим, незасегната от времето и пространството. Красива като снежинка, Джоли озари и не се стопи.

Автор: Албена Боранова