360.bg Инфо

74
Добави коментар
begeragus
begeragus

Харесай сайта във фейсбук:

Харесай статията във фейсбук:

Вчера си поиграх малко и сътворих тази 3д илюзия на куба на Рубик. Вижте клипчето и ми оставете коментар дали ви харесва. Искате ли да правя и други такива?

Това не е 360 градусова виртуална разходка. Ще попитате – тогава защо показвам клипчето тук? Много хора наричат виртуалните разходки 3д разходки, а това е 3д илюзия. Затова реших, че е достатъчно близо до темата и можеби ще ви хареса.

Всеки момент се надявам да започна да ви показвам многото нови заснети виртуални панорами. Всичките са готови, но трябва да се напише текста за статията, да се избере музиката и да се изчистят малко. А това отнема време.

Затова пускам сега нещо набързо – за да се накарам да действам и да започна да ви показвам новите неща. Определено ще си заслужават. Очаквайте панорами от подводница, хеликоптер и дори от места, където човешки крак почти не е стъпвал.
Ако не искате да ги изпуснете, абонирайте се от горе в дясно (или тук). Ако вече сте абонирани – благодаря ви, че сте фенове!

И последно – наближават коледните празници. Ако искате можете да изпратите някоя от нашите виртуални 360 градусови картички на приятели. Например тази популярна коледна картичка.

Be Sociable, Share!