Мис Силикон Йоана Христова смени имиджа / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес- светски…

8
Добави коментар
irraa
irraa

Бившата носителка на титлата Мис Силикон Йоана Христова (в средата) след раждането е променила визията си. Допреди няколко месеца едрогърдата мадама се носеше с гарвановочерна коса.

След като стана майка обаче силиконката явно е решила, че трябва да смени имиджа. Така в клипа на Азис и Устата „Нащракай се“, в който се снима, Йоана се появява с червеникава грива и с бретон.

Въпреки че вече е семейна и майка на момченце, Йоана Христова видно все още обича да е провокативна. Тя не се притеснява да обара гърдите на Руслана Попова по време на снимките на видеото. Видно „голямата уста“ също няма против ласките на силиконката.    

Припомняме ви, че Йоана Христова реши да си върне титлата Мис Силикон, която спечели през 2009 г, защото според нея не отговарял на имиджа й на майка. Тя твърдо беше решила след раждането на сина си да се посвети изцяло на него и максимално да ограничи светските си изяви. Йоана Христова се съгласила да се снима в клипа на Устата и Азис, тъй като от дълги години е приятелка с рапъра.

Новини за Азис
Интервюта с Азис
Фенклуб на Азис Кой кой е?