Диети за отслабване

1
Добави коментар
rusenez
rusenez

Продукти за отслабване

Изминалата година беше сравнително добра година за продуктите за отслабване. Пазара беше динамичен, а доволни и недоволни, платени и неплатени коментари заливаха интернет пространството за това, кой продукт наистина помага в борбата с излишните килограми и кой е истински боклук. За това решихме да направим кратка статия с няколко продукта, които наистина помагат. Имайте в предвид, че ще опишем само продукти, които сме тествали и знаем, че имат ефект.
 

Упражнения за отслабване

Наднормените килограми и излишното тегло са бича на хората от края на 20 век и началото на 21. Излишните килограми влияят негативно не само на самочувствието, но и на здравословното ни състояние. Ако сте решили, че искате да направите нещо за себе си, за своето тяло и сте решили, че искате да отслабнете, нека да ви споделим няколко прости правила, които трябва да спазват всички, които са решили да стегнат и оформят красиво тяло!
 

Здравословни храни

Захарта е един от легалните наркотици обичани от малки и големи. В миналото кристалната захар е била луксозна стока достъпна само за най-богатите в днешно време достъпа до захар е широко достъпна. С широкото и приложение започва да се говори и за опасността от нея.
 

Упражнения за отслабване

Плиометриката упражнения за силаПлиометриката е малко позната дисциплина в България. Тя е разработена през 70-те години на миналия век от лекари в германия. Основна цел на Плиометриката е да увеличи мускулната сила. Първоначално тези упражнения са предназначени да доразвият мускулната сила на олимпийските състезатели от отбора на германия. Плиометриката е толкова ефективна, че бързо напуска границите на олимпийския отбор и спечелва сърцата на масовия потребител, без значение от години, пол и възраст.
 

Диета

През 21 век е модерно да си слаб с добре оформена коремна преса. Това налага повечето дами и господата разбира се да полагат редовни грижи за фигурата си.  Поддържането на тялото в добра форма обаче е изключително сложна задача и съчетава в себе си нуждата от спазването на определен хранителен режим и физически упражнения. В тази статия ще се опитаме да ви споделим няколко малки тайни за така нареченото екстремно отслабване. Тези правила се прилагат тогава когато е нужно да влезнете в рокля която ви е утесняла или любимите ви панталонки.
 

Диета

Отслабване с кисело млякоКиселото мляко е известно на хората от дълги години като една от най-полезни храни, които удължават живота и пазят крехкото човешко здраве. Качественото кисело мляко спомага за правилното функциониране на храносмилателния тракт и намалява тежестта в корема. Освен изключително полезна на здравето, киселото мляко е изключително и полезно за нашата фигура. Много жени преминават на т.нар. млечни диети. В основата на тези диети за отслабване и поддържане на фигурата стоят млечни продукти с ниско съдържание на мазнини (ниско маслени кисели и пресни млека, обезмаслено сирене и извара). Също така обаче е вярно, че с помощта на киселото мляко може да се направи три дневна диета за отслабване, при което да се намали теглото с около 2 килограма и най-важното да се намали подуването на корема!
 

Упражнения за отслабване

Перфектни на плажа с банскиДоказано е че почти всяка втора жена на възраст между 20 – 30 годишна възраст се притеснява да носи свободно бански на плажа. Около 70% от момичетата споделят, че това се дължи преди всичко, защото мислят, че имат несъвършено тяло.
 

Страница 1 от 15