Вярвате или не, но формата на палеца издава всичко за характера ви – вижте как!

1
217
Добави коментар

Тип A: горната фаланга е по-голяма от долната

Такива пръсти се намират в перфекционистите. Не сте доволни от малките, но винаги напредвайте към целите си. Вие сте обсебен от идеята, че трябва да сте първи във всичко, не съжалявайте за силите, така че често преуморявате. Но с такъв жизнерадостен характер в скромност, не давайте. Тя е благодарение на нея, че се наслаждавате на уважението и любовта на вашите близки.

Тип В: горната фаланга е по-къса от долната фаланга

Тази форма на пръста казва, че сте реалист и стои здраво на краката си. Няма въздушни брави и звезди от небето – винаги изпълнявате обещанията си и не живеете илюзии. Вие сте предпазливи и внимателни. Близките хора знаят, че можете да разчитате на вас дори и в най-трудната ситуация.

Тип С: и двата фаланга са еднакви по размер

Вие не сте склонни да се гмурнете в страст с главата си, но дори и чрез хладния живот също не е границата на вашите мечти. Златната среда е това, от което се нуждаете. Вие се стремите към хармония и сте в състояние да обединят хората. Имате особена черта: да намерите доброто, красивото във всичко. Неуспехът ви кара да съберете и да намерите решение. Не е нужно да имате воля и самочувствие. Дръжте го!

Тип D: Гъвкав пръст

Имате склонност да се адаптирате усърдно към бързо променящите се обстоятелства. Вие сте първите, които почувствате предстоящите промени, мислите гъвкаво и не се съсредоточете върху конкретни идеи и планове. Това качество се радва на малко хора и благодарение на него можете да постигнете целите си по-бързо от други.

Тип Е: не е гъвкав пръст

Палецът, твърд като стомана, се намира в упорит и аматьорски доминиращ. В този случай такива хора не могат да бъдат обвинявани в безпристрастен разговор: те ще се пробият в торта, но ще изпълнят обещанието си. Също така никога няма да откажат помощ, ще защитят и ще споделят последната риза. С тях, спокойно и надеждно, като каменна стена.

loading…