Как обичат различните зодии

3
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Още от деца Овните се влюбват бързо. При избора на партньор Овенът обръща внимание повече на количеството отколкото на качеството. Той е и най – сексуалния представител на зодиака. Обича да получава похвали в секса и поставя партньора си на пиедестал. Ако получи негативна реакция се стреми да измисли нови техники за доставяне на максимално удоволствие.

Телецът се отнася с огромна нежност и благоразумие в своите интимни отношения. Те са традиционалисти. Рядко изневерят в търсене на нови усещания, за тях е много по-важна стабилността на отношенията. Ако е вече влюбен, ще бъде най-искрен в своята привързаност към половинката. Телците не обичат да експериментират в секса, но с лекота и ентусиазъм ще отговорят на желанията на партньора.

Близнаците притежават много разнообразен сексуален живот, в който основно място заема тяхното живо въображение и жажда за нови усещания. Те могат с лекота да си представят партньора си в най-различни образи и ще го мъчат докато не постигнат своето. Близнаците се стремят към силните усещания. Те са съвършено непостоянни и ненадежни.

Ракът е една от най-чувствителните зодии. Трудно се влюбва, но направи ли го, обикновено е отдаден до край. От ранна възраст Ракът търси отношения с друг човек, но първоначално отбягва физическия аспект. Влюбеният Рак страда от неувереност в себе си и понякога от редица комплекси. Раними и много затворени в себе си в емоционален аспект, но въпреки това за приятелите си са истински съкровища. В секса са доста консервативни.

Лъвовете се влюбват един път в живота си. Биха могли да си живеят дълго и щастливо, ако го нямаше едно „но”, което праща по дяволите тяхното семейно щастие. Тогава те започват да търсят начини да покажат на света, че са способни да се влюбят още веднъж, и то много по-силно, съзнавайки същевременно, че това не е истина. Лъвовете умеят да завладяват много чужди сърца, въпреки, че въобще не са им нужни.

Девата изглежда по-невинна, отколкото всъщност е. В тяхното детство това се обяснява с техния стремеж към идеала. Дори влюбени, те си оставят малко време и пространство за размисъл над ситуацията. Поради тази причина, ако сте забелязали, че някоя Дева проявява интерес към вас, но вече седмица не прави абсолютно нищо по въпроса, знайте, че този ден все пак ще настъпи.

Везните се чувстват обаятелни и пълноценни само в случаите, когато имат партньор, който ще им разказва всичко с невероятно търпение и нежност. Характерно за хората от тази зодия е, че те умеят с лекота да покоряват сърцата на околните. Влюбват се много трудно. Техния критичен подход към избора на партньор е пословичен.

Скорпионите притежават невероятна притегателност, с която пленява. Тяхната вътрешна и външна освободеност привлича погледите на хората около тях. Характерно за Скорпиона е, че той усеща отрано кой ще е техният следващ партньор. В тяхно лице ще срещнете и любители на физическите наслаждения.

Стрелецът е очарователен и непосредствен. Погледне ли назад към миналото, може да преброи много романи, на които е отдали сърцето си. Както сигурно се досещате, Стрелецът не се отличава с вярност. Но шанс за продължителна връзка с тях има – ако партньорът им се научи да спазва техния бесен ритъм на живот и постоянните промени, които правят. На Стрелците са им необходими свежи и силни сексуални усещания, които често получават за сметка на нов партньор.

Козирозите се влюбват в ярки и съвършено непредсказуеми личности, но странното е, че никога не се решават на отношения с такива хора. За партньор те предпочитат сдържан и уравновесен човек. Точно затова  рядко ще видите Козирог, който има добро мнение за брака. Те винаги се опитват да преживеят няколко бурни романа преди да пристъпят към брак. В секса Козирозите имат някои проблеми, свързани с това, че не умеят на изразяват желанията си.

Водолеят е необичайно любвеобилен, а обект на неговата любов е цялото човечество. От това обикновено страда най-много неговия партньор. Въобще Водолеят е доста ленив или зает с милиони неща, за да може да ви обърне внимание. Ще заслужите усилията му, само ако сте напълно съвършени, недостъпни и хладни към него. Съвсем скоро обаче ще осъзнаете, че за този човек компанията е много по-важна от самите вас. И когато вашият роман завърши, той, разочарован от любовта, ще избере завинаги приятелството и любовта към хората.

Рибите умеят да насочват вниманието на другите върху собствените си достойнства. Те разполагат винаги със списък обожатели и не се уморяват в стремежа си към идеала. Това обаче в никакъв случай не им пречи да се радват на постоянни романтични срещи. Рибите се нуждаят от постоянно показване на своята нежност и лекомислие. Сексът с човек от зодия Риби се отличава с изобретателност и свежи идеи.