Хотел Димина | Вонеща вода | Оферти | Спа | Уикенд | Пакетни цени | Почивки – Туроператор Рад-Феста

3
Добави коментар
travelcho
travelcho

Начало Оферти Промоции Спа пакети Спа пакети в хотел Димина 3*** Вонеща вода  
 

ID: 1065Спа пакети в хотел Димина 3*** Вонеща вода

Преглед

Описание
Спа пакети в хотел Димина 3*** Вонеща вода

Хотел „Димина” се намира в село Вонеща вода, отстоящо на около 28км от град Велико Търново по пътя за Нова и Стара Загора и на 20 километра източно от град Трявна. Разположено е по северните склонове на средна Стара планина на около 600м надморска височина, непосредствено в началото на прохода Хаинбоаз, минаващ през красива планинска котловина, разхлаждана от бистрите води на реките Белица и Райковска.
Село Вонеща вода е известно със своя минерален извор, минералният състав на която е единствен в България. В близкото минало тук са съществували минерална баня и поликлиника, които не функкционират от 1993 година. Именно на базата на този водо-лечебен здравен център в момента се помещава хотел „Димина”. Продължава…

Дестинация
 Вонеща вода БългарияАдрес за контактиРАД-ФЕСТА – туроператор 044371000 ул. Христо Белчев 35 ет. 1СофияБългарияТелефон: +359 2 986 39 27Факс: (+359 2) 989 19 55Изложение

Описание
Спа пакети в хотел Димина 3*** Вонеща вода

Хотел „Димина” се намира в село Вонеща вода, отстоящо на около 28км от град Велико Търново по пътя за Нова и Стара Загора и на 20 километра източно от град Трявна. Разположено е по северните склонове на средна Стара планина на около 600м надморска височина, непосредствено в началото на прохода Хаинбоаз, минаващ през красива планинска котловина, разхлаждана от бистрите води на реките Белица и Райковска.
Село Вонеща вода е известно със своя минерален извор, минералният състав на която е единствен в България. В близкото минало тук са съществували минерална баня и поликлиника, които не функкционират от 1993 година. Именно на базата на този водо-лечебен здравен център в момента се помещава хотел „Димина”.
Дестинация

Хотел “Димина” в курортното селище Вонеща вода, има на разположение 30 двойни стаи, 3 единични стаи и 3 апартамента. Стаите са стилно обзаведени, отговарящи на Вашите изисквания за комфорт и усещане за уют. Обзавеждането включва удобни легла, LCD телевизор с цифрова телевизия, телефон, тераса, бутон за сигнализация в банята за гарантиране на Вашата безопасност и удобство.
Хотел “Димина” предлага на своите гости паркинг, сейф и румсървиз.
Балнео-лечебен център: Хотел “Димина” предлага различни видове процедури за балнео лечение и профилактика.
* на разположение е 1 вътрешен басейн с различни темепратурни отсеци
* водолечебен сектор с обикновени, комбинирани въздушно-вихрови, хидрогалванични, перлени, екстензионни,тангенторни и четирикамерни вани за крайници, работещи изцяло с минерална вода, темперирана до 33-35С.
* сектор за Кинезотерапия, салон за ЛФК, фитнес и масажни кабинети
* електролечение с най-модерни физиотерапевтични апарати
* сектор за инхалации
* сектор за гинекологични иригации

Двудневен релакс пакет
/валидност до 20.12.2012 г./ • Цена – 140 лв. на човекПакетът включва:
• 2 нощувки /двойно настаняване/ със закуски на блок маса
• Ползване на Финландска сауна
• Ползване на вътрешна минерална Релакс Зона /топила/
• 4 балнео процедури общо : Може да се избира между следните балнеопроцедури: Вана с минерална вода; Перлена вана; Йонофореза (ел. фореза); Бипулсатор (ДД); Интерферентен ток; Ултразвук; Магнитно имп. поле; Вакуум масаж и преформиран фактор; TENS импулси; УВЧ, СВЧ; Д’ Арсонвал; Електростимулация; Инхалации; Суха шийна екстензия; Клетка на Роше; Механотерапия; Криотерапия; Лазертерапия; Светотерапия (УВО, Solux). По желание на гостите се извършва консултация с лекар.
• Безжичен Wi-fi интернет
• Паркинг, фитнес и застраховкаНамаления:
• Деца до 5г се настаняват безплатно.
• Доплащане за апартамент: 30 лв на ден
• За настаняване на деца над 5г и трети възрастен се доплащат 15лв на ден, на база нощувка, закуска и ползване на басейн

По смисъла на чл. 42 от Закона за туризма за задължителна застраховка “Отговорност на туроператора”, туроператор “РАД-ФЕСТА” ЕООД е застрахован в ЗД “ЕВРОИНС” АД със застрахователна полица № 3700001300 от 08.01.2011 до 07.01.2012 г.
Посочените цени са валидни САМО за указания период или празник и не важат за други събития от фестивален, конгресен, спортен и рекламен характер. Не са валидни и други промоционални оферти. Уважаеми клиенти,,
Туроператор „Рад-Феста” ЕООД Ви уведомява, че всички туристически програми и цени, публикувани в интернет пространството са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗТ (Закон за туризма) достоверна и окончателна цена и програма за счита тази, която е предоставена в офиса на фирмата и в бюрата на нейните партньори и при сключване на потребителски договор за конкретна резервация или пътуване.
Туроператор „Рад-Феста” ЕООД Ви уведомява, че може да има случаи на публикувани две и повече рекламни оферти за даден хотел, чиято политика е стимулиране на продажбите за определени периоди. Такава рекламна оферта задължително указва периода на валидност и не може да се тълкува, че е подвеждаща информация спрямо публикувана оферта за редовните цени през цялата година.