квалификационна група,електробезопасност,електроизмерване,обучение по ЗБУТ,продължаване срока на квалификационна…

3
Добави коментар
ELKB
ELKB

Учебният център при ЕЛКБ ЕООД провежда обучение по Наредба № 9 от 9.06.2004 г за техническата експлоатация на електрически централи и мрежи, включващо и

електробезопасност

 
Индивидуални и групови обучения на тема Безопасна експлоатация на съоръжения под налягане се провеждат в цялата страна, след предварителна заявка. 
Учебната програма се съобразява с длъжността, квалификацията и стажа на обучаваните, изготвя се от учебния център и се одобрява от работодателя. Съоръжения под налягане са:

съоръжения под налягане обучение>>

 
Индивидуални и групови обучения за придобиване, потвърждаване на квалификационна група по електробезопасност от първа до пета, се провеждат всеки ден, след предварителна заявка.

група електробезопасност >>

 
ЦПО към ЕЛКБ ЕООД, Лицензия № 2013121102, извършва професионално обучение, направление Електротехника и енергетика,  с придобиване на степен на професионална квалификация, както и придобиване на квалификация по част от професия, актуализиране или разширяване на придобита професионална квалификация по следните професии и специалности:
– Професия „Електротехник“, специалности:

придобиване на специалност >>

 
Курс-обучение „Измерител на електрически параметри“ е предназначен за работещи/кандидатстващи за работа/ в електро-лаборатории; строителни фирми изграждащи електрически инсталации; органи за контрол; специалисти проверяващи качеството на електрическата енергия и на електрическата инсталация.

курс измерител >>

 
„Домоуправител“ – компетентност, професионализъм, доверие.
Продължителност: – 2 дни – интензивен; 
                                              – 28-29.03.2015 г.                   
Цел: Повишаване ефективността при работа на Домоуправителите. Участниците в обучението ще получат основни теоретични познания и умения за управление на етажна собственост, ще се запознаят с действащата нормативна база, с особеностите при изпълнение на проекти по оперативни програми, които ще им помогнат успешно да кандидатстват за финансиране.

професионален домоуправител >>

 
Квалификационна група за работа по неелектрически уредби – придобиване, удължаване срока на валидност от първа до пета квалификационна група. Индивидуални и групови обучения всеки ден, след заявка на работното място или в Учебния център гр. София, бул. България 7.

неелектрически уредби >>

 

Измерване на фактори на работната среда и електрически параметри /импеданс на контура фаза-защитен проводник, заземители, изолация, защитни прекъсвачи/  за: обекти в експлоатация, строителни обекти, обекти след ремонт в цялата страна.

измерване на >>

 
Работа на височина в близост до електрически съоръжения, монтаж и ремонт на електрически съоръжения, работа с ръчни инструменти. Работни съоръжения за изпълнение на временни работи на височина. Съоръжения за защита на работещите на височина. Безопасност и здраве при работа на височина.

работа на височина обучение>>

 
Курс обучение за изработване, поддържане и управление на собствен уеб сайт.

курс – обучение >>

 
Задължителните периодични обучения по Наредба РД-07-2/16.12.2009 г. и Наредба № 4 /03.11.1998 г. за членовете на КУТ и ГУТ, длъжностните лица по безопасност и здраве при работа, лицата провеждащи инструктажи, ръководни кадри – дават възможност да се усвоят знания и умения за преценяване рисковете на работната среда, за предприемане на превантивни мерки за избягването и отстраняването им, за гарантиране защитата на живота, здравето и работоспособността на работещите.

обучение ЗБУТ >>

 
Учебният център при ЕЛКБ ЕООД, организира и провежда задължителните периодични обучения по електробезопасност на лицата отговорни за техническата експлоатация на електрообзавеждането/енергетик или персонал с електротехническа подготовка/, според Правилника за безопасност при работа с електрообзавеждането до 1 кV и Наредба 16-116 за техническата експлоатация на енергообзавеждането. Начало на 21.03.2015 г.

енергетик >>

 
Провеждане на изпити за придобиване на професионална квалификация по чл.40 от ЗПОО, за работещи със стаж не по-малко от шест месеца по специалността, по която искат да придобият професионална квалификация, се провеждат за следните професии и специалности:

изпит за специалност >>

 
 Индивидуални и групови обучения, всеки ден за придобиване, удължаване срока на валидност на удостоверение квалификационна група за работа по електрически уредби и мрежи с напрежение до и над 1000 V.

електрически уредби >>