Прогнози за най- интересните футболни мачове днес 15.01.2011г | Prognozi365.com – Футболни Прогнози

11
Добави коментар
zhivka
zhivka

Висша лига

Челси – Блекбърн | 15.01.11- 17.00 ч

Отбора на „сините“ ще премери сили срещу Блекбърн на стадиона Стамфофд Бридж този уикенд. Дали кризата в Челси, появила се след поредица от неуспехи в последно време е към своя край или се задълбочава? В последните шест изиграни срещи за шампионата, тимът показа доста незадоволителни резултати, като записа само една победа над Ипсуич със 7:0( отбора на Ипсуич е в уйасна форма, и те не могат да бъдат критерии за Челси), две загуби и две равенства. „Сините“ от Лондон заемат пето място във временното класиране на английската Висша лига.
Блекбърн поставят пред себе си само една единствена цел- да останат във лигата. За момента те държат десетата позиция в класацията и разполагат с актив от 28 точки. Евентуалното завършване на отбора в първата десятка изглежда един реален завършек на шампионата за гостите. Момчетата от Блекбърн се намират в много добра форма, за което сочат показаните резултата при последните четири изиграни двубоя: три победи, от които особенно впечатляваща бе тази над Ливърпул с 3:1.

Прогноза за срещата Челси срещу Блекбърн: (1) 

Манчестър Сити – Уулвърхямптън | 15.01.11- 17.00 ч

Ще бъде труден мач! Манчестър Сити изпитват „вълчи“ апетит за титлата, докато отбора на Уулвърхямптън се борят ожесточено да останат в елита на Англия и през следващия сезон. Вълците показват много добра игра и очевидно се намират във отлична форма. Домакините в никакъв случай не трябва да подценяват противника си, защото те се стремят към оцеляване и това ги прави опасни. А и Уулвърхямптън биха в два поредни мача Ливърпулто (не, че вече е много трудно, но все пак) и Челси, защо да не изненадат и Сити… Все пак Мик Маккарти е крайно нуждаещ се от победата над „гражданите“ за да си осигури билета за пътуване до „Ийстландс“.
Джо Харт няма да бъде наказван с понижаване в заместител и да
гледа развитието на предстоящите футболни дербита от скамейката.
Вероятен състав на Манчестър Сити: Харт, Zabaleta, Коло Туре, Компани, Коларов, Де Йонг, Бари, Милнър, Яя Туре, Адам Джонсън, Тевес.
Вероятен състав на Уулвърхямптън: Hennessey; Zubar, Stearman, Бера, Уорд, Джарвис, Едуардс, Хенри, Milijas, Хънт, Дойл.

Прогноза за предстоящето дреби между Манчестър Сити и Уулвърхямптън: (1Х) 

Серия А

Интер – Болоня | 15.01.11- 19:45 ч

Интер се намира в разцвета на силите си, след като начело на отбора застана бившия национал на Бразилия- Леонардо. Заедно с него тимът успя да запише три победи при последните три изиграни срещи. Активът на Интер под ръководството на новия треьор е 100 процентов. За сега клубът се намира на 7- мо място в класирането на Серия А и доста изостава от първенеца Милан- с цели 11 точки, но има и с две срещи по- малко, което значи че, разиката в точките може бързо да се скъси на 5 точки.
Отборът на „Червено-сините“ се представят много добре напоследък и записа
3 победи и 1 равенство при последните си 4 визити. Обикновенно Болоня се справят доста добре като гости и за момента разполагат с доста добра защита, шансът да се доберът до точка срещу домакина Интер е много малък. При последните 10 сблъсъка между двата тима, Интер успя да грабне цели 8 победи. В последно време защитата им обаче не е много добра, но за смекта на това атаката им е отлична.

Прогноза за мача между Интер и Болоня: Според мен „нерадзурите“ ще грабнат безпроблемна победа и ще вкарат повече от 2 гола и това съвпада с прогнозата на Bet365- над 2,5 гола при коефициент 1.80