UNIBET | Prognozi365.com – Футболни Прогнози

15
Добави коментар
zhivka1
zhivka1

Unibet е една от най-големите хазартни компании на европейския пазар с над 3,8 милиона клиенти в целия свят. Спортни залагания Unibet предлага широка гама от коефициенти на различни международни и местни спортни събития, 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата. Залаганията могат да бъдат извършени през уебсайта на Unibet и чрез мобилен телефон. Букмейкърът предлага разнообразие от онлайн хазартни продукти, като например спортни залози, залози на живо, казино, покер, лотарии, бинго и много други. Всеки ден потребителите ще открият шансове за залози на около 500 различни събития, които обхващат много различни спортове. Най-популярните спортове са футбол, хокей на лед и тенис. В много спортовете Unibet предлага различни форми на залози за един и същи мач или събитие.

Букмейкърът предлага коефициенти за текущите мачове, като потребителите могат да гледат мача и когато усещат че се „пече“ гол пред някоя врата да направят залог. Няма ограничение на броя на залозите, които един играч може да направи. Клиентите които залагат на футбол например, могат да играят обичайните 1×2, или пък кой ще вкара първи гол, резултат от първо полувреме и много други. Залозите на живо са една вълнуваща и динамична форма на хазарт, където коефициентите могат да се променят бързо. Unibet предлага функция за печелене на уникални пари в брой, която позволява на клиентите да продават своят залог преди завършването на един мач или събитие, или дори да променят мнението си, ако изглежда така, сякаш ще загубят залога.
Unibet предлага много конкурентно изплащане на своите клиенти. За големи лиги спорт обикновено е около 90-95 на сто, в зависимост от вида на играта.
Компанията е избрана за Европейския Sportsbook на годината за 2006- та от международното списание Egaming преглед. От стартирането си през 1997 г., Unibet е един от европейските букмейкъри лидери в бранша. Не на последно място, Unibet предлага на всички нови играчи голям бонус на разположение при направен първи депозит.

Unibet: защитена услуга
При откриване на сметка, Вие ще получите номера на сметката на клиента и парола. Паролата е за Ваше лично ползване, при влизане в Unibet уебсайт. Букмейкърът е подложен на най-големите стандарти за сигурност. Сделките на линия са защитени от изключително сигурни системи за сигурност. Unibet предлага широк избор от решения за разплащане, което ви позволява да оттеглите всички печалби бързо и лесно. За да изтеглите Вашите пари, можете да се обадите на клиентски услуги Unibet и да поискате изтегляне от профила си или можете да публикувате онлайн заявка. Обикновенно разплащането се извършва в рамките на няколко дни- от 3 до 5 дена за банки в Европа и 7- 10 дни за банки от останалата част на света.
Лицензиране
Компанията извършва хазртни дейности,които са лицензирани в Обединеното кралство и в Малта. Unibet Груп „АД е дружество учредено в Малта с регистрационния номер С 39017. Букмейкърът е сертифициран от G4 и Global Gaming група, и също така е член на Европейската асоциация за игри и залагания и хазарт. Букмейкърската къща следва категорично етичния кодекс, определен от Европейската асоциация за Залози(СИП). Този код налага строги стандарти по отношение на сигурността и поведението, отговорни в областта на защитата на непълнолетните лица и на зависимостта на игрите.
Отворете сметка в Unibet
– Unibet е наличен на 25 езика
– Възможно е да заложите на всички спортни събития
– Начин на плащане: Банков tranfers или кредитна карта, Neteller, Moneybookers