Актьорът Георги Кадурин танцува с дъщеря си в студиото на „Търси се” тази събота по bTV | bgbezgranici.com

1
Добави коментар
ditadita
ditadita

Актьорът Георги Кадурин, който спечели зрителите с ролята си в сериала „Стъклен дом”, ще бъде гост в предаването „Търси се” тази събота, 22 януари, от 11:00 часа по bTV. Водещите Меги и Нели ще го срещнат с хората, които най-много обича – неговото семейство и приятелите му.За участието си в “Стъклен дом” Георги Кадурин ще признае, че няма никакви прилики между него и героя му – бизнесменът Христо Атанасов. „Аз ненавиждам света на бизнеса и парите. Той ми е много далечен”, споделя актьорът.

Първата изнанеда за него ще бъде половинката му от сериала – актрисата Яна Маринова. Тя ще признае, че повечето от сцените, които е изиграла в ролята на Елена, са били добри благодарение на Жоро Кадурин и ще го нарече „свой учител в актьорството”. Актрисата ще разкрие и интересни подробности за заснемането на интимните сцени между двамата.Най-емоционални за Георги Кадурин ще бъдат срещите с двете му любими жени – съпругата му Мариана и дъщеря му Лора. „Аз харесвам Жоро още от съвсем малка, когато го видях в един от първите му филми. Той беше с големи къдрави коси, сини очи и още тогава си мислех как искам да се омъжа за него”, ще си спомни сбъдната си мечта Мариана, която също е актриса и участва в „Стъклен дом”. Кой е по-добродушният от двамата и какво Мариана най-много обожава в съпруга си ще стане ясно в “Търси се” по bTV.
Изключително емоционална за госта ще бъде срещата с дъщеря му Лора. „Споделям всичко с баща ми и знам, че той винаги ще ме разбере и ще застане на моя страна. Той е пример за идеалния баща. Много се гордея с него!”, ще сподели Лора. Голямата изненада за него ще бъде появата на дъщеря му в студиото. Двамата заедно ще изпълнят нейното предизвикателство – да изтанцуват танца от филма „Красавицата и звяра”.
Меги и Нели ще срещнат актьора и с неговата сестра – доц. Мирослава Кадурина, и с племенника му – младият актьор Ники Илиев. „Той носи аристократизма на целия ни род. Сега, след като изгубихме наскоро майка ни, той е патриархът на нашето семейство”, през сълзи ще признае д-р Кадурина.
Какъв е актьорът и през погледа на своите колеги от театъра – зрителите ще научат това тази събота, 22 януари, от 11:00 часа в „Търси се” по bTV.