Гледаш ли Online Tv ? OnlineTv-Bg.com

664
Добави коментар
tvonline
tvonline

btv action online

bTV Action предлага ексклузивни актуални предавания, качествен футбол, световни кинопродукции, сериали и документални филми. Специалното предаване “Хрътките” е за провокативни и не разказвани истории и разследвания, както и вече познатият и успешен криминален проект “Код: Криминално”.

бТВ Екшън също така предлага на своите зрители и спортна емисия. Не пропускайте “Зона Спорт”. В програмата всключени и най-добрите и най-вълнуващи футболни шампионати, както и специални спортни програми.

Ако искате да гледате bTV Action Online, бТВ Екшън онлайн може да посетите някой от следните сайтове:

bTV Action е последното за този момент идеално допълнение към групата bTV Media Group, след успешното представяне на bTV Comedy и bTV Cinema. bTV Action се навлиза в ниша, която не е разработена и така ще се представи уникално съдържание на зрителите. Това е първият нишов канал на bTV Media Group, който ще предложи собствена продукция, която включва силна публицистика и журналистически разследвания. Жанровото разнообразие в програмата на bTV Action ще надмине очакванията и на най-претенциозната таргет група – активната аудитория, която търси провокация, високо качество на продукцията и силни емоции пред екрана”, коментира Апостол Пенчев, директор “Телевизионни програми” на bTV Media Group.

Програмата на bTV Action Online, бТВ Екшън онлайн – може да видите тук

Предаванията на телевизия bTV Action: Изкуплението на Грейс, Уичблейд, В неизвестност, Приключенията на Бриско Каунти-младши, Джеси, Градски брокери, Къща за кукли, Деца на килограм, Полицейска академия , Реката на тайните, Смело сърце, Атентатори, Играчка-плачка, Американска история Х, Константин, Трима крале

За контакт с bTV Action:

Сайт: http://www.btv.bg/action

bTV, Национален Дворец на Културата, пл. “България” 1, ет. 11, София 1463
Централа: 359 2 9176 800
Факс: 359 2 9176 886
Отдел ‘Новини’: 359 2 9176 830
Отдел ‘Продажби’: 359 2 9156 631