Интер – Каляри| Серия А (Италия) 19.02.2011 – 21:45ч | Prognozi365.com – Футболни Прогнози

7
Добави коментар
zhivka
zhivka

Тимът на Интер се изправя срещу Каляри в пряк двубой от 26- тия кръг на италианското Каучо.Срещата ще се състои на стадион“Джузепе Меаца“ в Милано и ще бъде предавана на живо от 21:45 часа българско време. Ще наложат ли „нерадузите“ мощтна преса за безапелационна победа на свой терен или гостите от Каляри ще успеят да удържат на натиска?

За Интер

Отбора на Интер заема 3- тата позиция във временното класиране на италианската серия А и разполага със актив от 47 точки, като изостават от лидера Милан само със 5 точки. „Нерадузите“ се наложиха доста трудно над Фиорентина във отложената среща с 2:1, което им осигури изкачването на 3- тото място. За последните си 5 контролни мача футболистите на Леонардо са успели да запишат цели 4 победи и само една загуба. Есенното дерби между тимовете на Интер и Каляри изиграно на стадион „Сант Елия“ завърши с минимална победа на „нерадузите“ с 1:0. За съжаление холандската звезда Уесли Снайдер ще пропусне предстоящия сблъсък поради мускулна травма.

Самуел Ето’о вкара единственият гол в есенния двубой. Каляри 0-1 Интер

Видео от последния сблъсък между Каляри и Интер

Каляри

Тимът на Каляри не е за подценяване. Представянето му през настоящата кампания е сравнително добро, като заема 9- тата позиция във временното класиране с актив от 35 точки. В последните си 5 контролни срещи възпитаниците на Роберто Донадони са записали 3 победи и 2 загуби. Трансферът на голмайстора на отбора Матри в клуба на Ювентус не се усеща особенно и тимът продължава да се представя добре и да бележи голове чрез другите си нападатели в лицето на Нене и Акуафреска. Сардинците не са от най- лесно преодолимите отбори и ако Интер ги подценят е доста възможно да им поднесът изненади на терена.

На пръв поглед предстоящия сблъсък не изглежда тежък за футболистите на Леонардо, но отборът не може да си позволи загуба по пътя на преследването на първенеца Милан.

Прогноза: 1 при коефициент 1,40