Представяме ви: Не!Засада

14
Добави коментар
nenovinite
nenovinite

 

 

 С удоволствие, екстаз и благовонни мазила ви представяме нашето отроче – Не!Засада. Семействто на Не!Новините започва да се оформя с този нов член, който ще се занимава подробно с най-важната житейска тема – футболната игра.

 

Нашият нов блог ще достави всички аспекти на футбола директно на вашия екран – новини, коментари, клипове, анализи, класации, прогнози. Всичко, от което 12-ият играч се нуждае! Освен може би гадже!

 

В Не!Засада ще може да следите вълненията, въжделенията и вижданията за играта с кожено кълбо, зелен килим и произволен брой ненужни халф-беци от страна на zhelyo, ще получите съвети как да изгубите най-драматично парите си чрез залози от наш нов специалист Joe T’aime, който се върна наскоро от Либия или Египет, където беше на професионална работа.

 

Естествено и новата рожба на не!новинарството ще бъде отворена към потребителски материали, гледни точки, рубрики и абсолютно всичко, което сметнете, че би било интересно за поне 3-ма човека, които не са ви роднини или душевно здрави.

 

Посетете нашия чисто нов сайт днес, в навечерието на голямото дерби – научете всички детайли около предстоящия мач на последната спирка на рейс 120, научете как ще протече битката между Гара и Спас, как ще подредяд играчите си Ясен и Милен, къде се подвизава Райс М‘Боли и целия непрестанен поток от футбол, който с удоволствие ще ви предоставим. Не забравяйте да се присъедините към фейсбук страницата на Не!Засада и да я пратите на вашите приятели, с които съжителствате в кафенетата на Еврофутбол!

 

 zhelyo