Парфюмът: Историята на един убиец / Perfume: The Story of a Murderer 2006

2
Добави коментар
kolizeum.net
kolizeum.net

Парфюмът: Историята на един убиец / Perfume: The Story of a Murderer 2006

    Раждането на малкия Жан-Баптист Грьонуи (Бен Уиншоу) слага началото на събития, които ще накарат цяла Франция да говори за него. В края на 18-ти век момчето расте в мизерия и бедност, но и с дарбата си да \“усеща\“ всяка една миризма, до която се докосне. Обстоятелствата го отвеждат до градския парфюмерист Джузепе Балдини (Дъстин Хофман), който вижда таланта на момчето и го взима за чирак. С времето Грьонуи прави изумителни съчетания на миризми, с което помага на работодателя си да възвърне славата си в Париж.Целта на момчето обаче е друга – намирането на перфектната добавка в природата, от която да бъде създаден идеалният парфюм.

Това провокира неговото търсене до момента, в който не открива търсената субстанция. Зловещата слава на неизвестния убиец, който сварява млади момичета в казан с неясна цел, кара Франция да замръзне от ужас. Жан-Баптист е обсебен от своята задача – да събере нужната му миризма от женска плът – без да осъзнава, че се е превърнал в най-търсения престъпник в страната.

  
Kolizeum.net е сайт, в който ще намерите информация за една добра колекция от филми. Тук няма да можете да гледате филми онлайн или да ги сваляте. Всички права на филмите, които ще намерите тук принадлежат на техните собственици.