Категория:“Настаняване о. Скиатос, Гърция, оферти, хотели, почивка на море 2015, студия, апартаменти“

2
Добави коментар
travelcho
travelcho

Категория:“Настаняване о. Скиатос, Гърция, оферти, хотели, почивка на море 2015, студия, апартаменти“Скиатос е остров от групата на Спорадите (т.е. на гръцки „разхвърляните“) острови и се намира по средата на пътя между Солун и Атина на около 15 километра навътре в морето. Най-удобна връзка от сушата към Скиатос е с ферибот от град Волос (на около 30 километра по море). Скиатос има най-прекрасните плажове и заливи в Гърция. С кристално чиста вода, съчетани с пясъчни плажове и богата растителност, най-вече борове те са малък рай за ветроходни ваканции. Много от плажове имат много добра инфраструктура и услуги. Повечето плажове и заливи са достъпни само с яхта, като предлагат идеални условия за почивка и релакс.
Известните плажовете на Скиатос са: Кукунарис, Греад Сан, Кастъл, Лалария, Фтелиа, Агиа Параскеви, Мегас Гиалос, Вромолимнос, Цанериа, Св. Елена, Мандраки, Лименари и Банановия бряг.
Хотели на остров Скиатос с цени за сезон лято’2015! Резервирайте бързо и лесно Вашата почивка на море през 2015 на о. Скиатос, Гърция. Изгодни предложения и намаления за групи. За резервации:
Офис Варна – тел. 052/ 832 111
Офис София – тел. 02/ 986 39 27   
Подреждане:   Цена
5
10
15
20
25
30
50
Нашите текущи оферти