Бягство от Алкатраз / Escape from Alcatraz 1979

4
Добави коментар
kolizeum.net
kolizeum.net

Бягство от Алкатраз / Escape from Alcatraz 1979

     Суперзвездата Клинт Истууд и режисьорът Дон Сийгъл се събират отново за своя пети филм в този увлекателен разказ за единствените трима души, които някога са успели да избягат от прочутия, строго охраняван затвор Алкатраз.

За 29 години, охраната на непристъпния федерален затвор, където са излежавали присъди Ал Капоне и Бърдман Робърт Страуд, е била пробивана само веднъж от трима мъже, за които никой нищо повече не знае.

Истууд изпълнява ролята на Франк Морис – хитър банков обирджия, който подготвя прецизния, и доколкото е известно, успешен план за бягство. Патрик Макгоън великолепно се превъплъщава в неговия противник – подозрителния надзирател.

Заснета в Алкатраз, тази интригуващa и реалистична възстановка на истинската история носи цялата мощ, която може да се очаква от филм на Истууд – Сийгъл.

  
Kolizeum.net е сайт, в който ще намерите информация за една добра колекция от филми. Тук няма да можете да гледате филми онлайн или да ги сваляте. Всички права на филмите, които ще намерите тук принадлежат на техните собственици.