Хотелът на ужасите / Hostel 2005

5
Добави коментар
kolizeum.net
kolizeum.net

Хотелът на ужасите / Hostel 2005

     \“Хотелът на ужасите\“ разказва историята на двама млади авантюристично настроени американски колежани – Пакстън и Джош, които предприемат пътуване из Европа, нетърпеливи да изживеят невероятното заедно с новия си приятел Оли – един исландец, който срещат по пътя си.

Те са примамени от разказа за \“нирваната на американските туристи\“ – особен хотел в един словашки град, за който знаят само, че е пълен с колкото отчаяни, толкова и привлекателни момичета от Източна Европа.

Малко след пристигането си двамата приятели лесно се впускат във връзка с две екзотични красавици – Наталия и Светлана. Дори твърде лесно…

Замаяни от приятните си преживявания двамата американци скоро се оказват затънали във все по-зловеща ситуация, която ще им покаже – ако оцелеят – колко дълбока и мрачна е човешката природа…

  
Kolizeum.net е сайт, в който ще намерите информация за една добра колекция от филми. Тук няма да можете да гледате филми онлайн или да ги сваляте. Всички права на филмите, които ще намерите тук принадлежат на техните собственици.