Гръмнаха Боби Турбото в „Под прикритие“

2
Добави коментар
user24
user24

четвъртък, 14 апр 2011 г. 12:40 ч.

Екипът на новия български кримисериал успя да превърне обикновения ден сряда в специален. Малко след 19 часа, събралото се множество от журналисти, приятели, колеги и критици притаи дъх пред големия екран, за да стане участник в предпремиерната прожекция на първия епизод от филма на БНТ “Под прикритие”.

Стената на славата сияеше от звезди – Михаил Билалов, Ивайло Захариев, Захари Бахаров, Деян Донков, Ирена Милянкова… пълната палитра палитра от характери, които екипът на Митовски е събрал в новата лента!

За да подкрепят актьорите, бяха дошли техни близки и приятели. Зоркото око на Светския звяр засече много от лицата на БНТ, сред които Мартина Вачкова и Камен Воденичаров. Да уважат колегите си от  „Под прикритие“ се бяха „изсипали“ актьорите  от сериала „Стъклен дом“ – Елена Петрова, Явор Бахаров и Диляна Попова. От гилдията тук бяха Койна Русева и Чочо Попйорданов. Имаше и представител на Нова ТВ в лицето на чаровната водеща на „Станция Нова“ – Яна Грудева.

Светкавици, интервюта, въпроси… всичко това до момента, в който осветлението угасна и първите надписи се появиха на екрана. Екшън, драма, желание за промяна, мафиоти, престрелки, дрога, проституция и най-старият мафиотски бос – Джаро. „Под прикритие“ не показва нищо невиждано досега, а и не това е амбицията на авторите. Зрителите ще разберат, че и нас българите ни бива в това да имаме добре обучени кадри в сферата на разузнаването, шпионажа и внедряването в престъпни огранизации.

Звучи малко отнесено, но пък несъмнено е интригуващо. Както навсякъде, така и у нас има една страна на живота, от която някои се интересуват, а други се радват, че не са попаднали там. Още в първия епизод фабулата интригува 100% – престъпна организация, амбициозен полицай, убийство, секс за една нощ и още, и още. Ще повдигнем завесата като ви разкрием, че жертвата, която пада още в 1 епизод е Борислав Захариев –  по-известен като Боби Турбото, който се оказва некъдърен член на мафията. Персонажът, който пресъздава Христо Мутафчиев не се появи в първия епизод. За сега неговата роля е обвита в мистерия.

Подробности и още много снимки вижте в BLife.bg