Уеб дизайн Стара Загора | създаване на сайт и SEO оптимизация

3
Добави коментар
fory
fory

За какво Ви е необходима уеб страница и какво трябва да знаем за уеб дизайна?

Живеем в 21 – век, време на постоянно развиващи се технологии и бизнес. Това налага всеки от нас да има собствено “АЗ” в интернет. Независимо от сферата и размера на Вашия бизнес , интернет сайта, който притежавате Ви представя пред милионната аудитория от която се състои интернет пространството. Възползвайте се от своя сайт като 24-часово средство за реклама.

Какво е SEO (Search Engine Optimization) и къде е неговото място в уеб дизайна?

Това понятие набра изключителна популярност през последните години. На български език се превежда „Оптимизация за търсещи машини” , което от своя страна представлява оптимизиране на сайта за работа с търсачките. Това е едно от най-важните неща в уеб дизайна и като цяло за един сайт. Доброто индексиране от Google, Yahoo ,Bing и др. допринася за цялостната полза от него. Нашата фирма ще създаде така Вашия сайт, че той да се позиционира добре в челните позиции при търсене.

За пример можем да Ви дадем портала Hunter.bg, който създадохме за медийната група Netmedia.bg. При търсене в Google по ключови думи: лов и риболов, ловни пушки, лов, лов на диви свине, ловни карабини сайта се позиционира на първа страница, съответно от първа до пета позиция. Това е един малък пример за SEO оптимизация.

Качествен уеб дизайн вече и в Стара Загора

Вече е мит, че добрите IT специалисти са само в София, и че добрият уеб дизайн е само там. В Стара Загора можете да получите добри обслужване и поддръжка и то на много по-изгодна цена. Свържете се с нас за да Ви предложим най-доброто за Вашия бизнес !