Уеб дизайн Стара Загора | създаване на сайт и SEO оптимизация

2
Добави коментар

SEO оптимизация

Много е важно да се знае, че освен качествения уеб дизайн, значение има и това как се класира Вашия уеб сайт в резултатите от търсене в Google. Ако там не се появявате на челни позиции ефекта от новосъздадената или съществуваща вече страница няма да бъде такъв какъвто очаквате.

Чрез SEO оптимизацията се постигат по-дългосрочни положителни резултати отколкото с рекламата. Инвестицията в повечето случаи е по-малка. Доброто позициониране в търсачките при търсене може да се окаже стотици пъти по-полезно за Вас от колкото рекламата.

Отчитане на резултатите и анализ за ефекта от един уеб сайт

За вашя бизнес е важно да получавате анализ и доклад ежемесечно за резултатите от Вашия уеб сайт. Той трябва да съдържа броя месечни посещения, броя реализирани импресии и ключовите думи, по които се открива Вашата интернет страница в мрежата. Най-често този анализ се базира на Google Analytics. Този инструмент е продукт на Google и най-точно анализира данните за резултатите на даден сайт. Интеграцията му е лесна и достъпна и всички фирми за уеб дизайн го предлагат абсолютно безплатно.

Ние предлагаме допълнитено гама от SEO и маркетинг инструменти, за да помогнем на бизнеса Ви да се класира добре във виртуалното пространство. Добрата SEO оптимизация се залага още при проектирането на страницата и продължава докато не се постигнат желаните резултати.

Ние може да помогне на бизнеса да расте чрез добра SEO оптимизация

Маркетинга в интернет е съвсем различен спрямо офлайн стратегиите. Работа с професионален интернет маркетинг може да Ви помогне да постигнете добри икономически и финансови резултати и да Ви донесе куп нови клиенти.

За пример ще Ви дадем един портал за лов и риболов, който беше създаден от нашето уеб дизайн студио за медийната група Netmedia.bg – Hunter.bg. Този сайт се позиционира перфектно в Google. Появява се на челни позиции при задаване на ключови думи „лов и риболов“, „ловен форум“, „лов на диви свине“ и още редица думи и слово съчетания. Трафика от Google Към сайта е над 70% от целия трафик, което е пример за добра SEO оптмизация.

Ние можем да ви предложим:

Интегриране на маркетингови стратегии
SEO оптмизация
Маркетинг чрез социални мрежи като Facebook и Twitter
Писане на авторски матерали свързани с Вашата дейност
PR и прес съобщения
E-mail маркетинг
Анализ на резултатите от Вашия сайт