Подарък – персонално вино! ВИП подаръци! Уникални подаръци за 14 февруари, Свети Валентин и всеки повод

1
Добави коментар
wines
wines

Подаръци–персонални вина с индивидуален етикет с Ваша снимка и лично пожелание! ВИП подаръци! Уникални подаръци!Персоналните вина са едни от най – оригиналните и уникални подаръци за рожден ден, юбилей, годишнина, сватба и …

PODARACIVINA.COM ВИ ПРЕДЛАГА БЕЗПЛАТЕН ДИЗАЙН, ИЗРАБОТКА И ПОСТАВЯНЕ НА ИНДИВИДУАЛЕН ЕТИКЕТ ЗА ВИНО ЗА ВСЕКИ ПРАЗНИК И ПОВОД!

 Бъдете оригинални с нашите уникални подаръци – вината с персонален текст и Ваша снимка  са най – подходящите подаръци за рожден ден, юбилей, годишнина, осми март, Коледа, Нова година, Св.Валенти- 14-ти февруари  или друг празник и повод, подходящи за мъже и за жени!

Подаръци-персонални вина – podaracivina.com. Подаръци за всеки повод и празник!

Podaracivina.com е онлайн магазин за продажба на вина с етикет по поръчка. На Вашия персонален етикет за вино може да поставим Ваша снимка, пожелание, лого или каквото пожелаете!

Екипа ни от енолози и дизайнери, съвместно с винарска изба „Ловико Сухиндол”, Ви предлагат едни от най добрите български вина, повечето от които отличени с медали на изложение „Винария”.

Вината са произведени в „Ловико Сухиндол“ – първата изба на Балканите, със сто годишна история и са подбрани за Вас от професионален енолог, а ние гарантираме за тяхното качество.

 Брандираните вина са едни от най – оригиналните подаръци за бизнес клиенти, подаръци за годишнина от основаване на фирмата Ви, подаръци за партньори и служители, фирмени подаръци, подаръци за фирмено парти, подаръци за фирмени клиенти, подаръци при презентации, подаръци за фирмени празници, подаръци за чествания на фирмени юбилеи, както и оригинален офис подарък.

Свържете се с нас, за да се запознаете с пълния ни каталог продукти за корпоративни клиенти и специалните ни БИЗНЕС ОФЕРТИ (отстъпки и / или безплатна доставка).
За Вашите фирмени и корпоративни подаръци – безплатна консултация с енолог.

Търсите оригинални подаръци за рожден ден? Изпратете ни Вашето пожелание за рожденика и негова снимка и заедно ще създадем един от най – нестандартните и оригинални подаръци за рожден ден – бутилка вино или шампанско с персонален етикет и личното Ви пожелание.

Уникален подарък за рожден ден, може да създадете и като изберете енотечно или колекционно вино – реколта, съвпадаща с годината на раждането на рожденика.

ВИП подаръци- енотечните и колекционните вина са много подходящи подаръци и за ценители и колекционери на вино.

Предстои Ви сватба, празнувате годишнина от сватба или търсите подаръци за сватба? Поднесете подарък за сватба – „сватбено“ вино, шампанско или ракия!

А Вие младоженци – търсите подаръци за кумове? Направете уникална покана за кумове – етикет за вино, с индивидуален текст – чудесна идея за подарък. Такъв подарък е подходящ и кръстници – за кръстник и за кръстница, за кум и кума.

Нашето предложение вино с индивидуален етикет и персонално пожелание е подходящ подарък от кумове, за кръстници, за младоженци, за кръщаване на дете или …

Предлаганите от podaracivina.com уникални и нестандартни подаръци са подходящи за мъже и за жени, за момче и за момиче, за гадже, шеф, шефка, майка, баща, свекър, свекърва, тъст, тъща или друг любим човек.

Скъпи или евтини, Вашите подаръци ще са оригинални и неповторими!

За да придобият завършен вид Вашите подаръци, поставете избраното вино в кутия за вино. От нашия сайт може да изберете от богат асортимент кутии за вино: картонени,  дървени и алуминиеви кутии за вино, луксозни кутии за вино, както и много аксесоари за вино.

Нашите дизайни на етикети  са групирани в категории, но всеки етикет може да бъде оформен за друг повод и празник. Ето и нашите категории: Подарък за рожден ден.Идея за подарък за рожден ; Корпоративен подарък – брандиране на вина; Подарък за мъж; Подарък за сватба; Подарък за годишнина; Подарък за юбилей; Подарък за жена.Подарък за осми/8-ми март; Идея за подарък;Оригинален подарък; Подарък за кръщене; Подарък за имен ден; Подарък за Свети Валентин; Подарък за абитуриентски бал; Подарък за Коледа; Подарък за Нова година 2011; Подарък за адвокат; Подарък за лекар; Подарък според зодията ; Подарък за бебе.

Предлагаме Ви идеи за подаръци – създайте оригинални, романтични и неповторими подаръци – вина с персонален етикет, с Ваша снимка и пожелание!

Вината с персонални етикети са подходящи подаръци за Свети Валентин – 14 февруари, подаръци за рожден ден, корпоративни подаръци, подаръци за сватба, подаръци за юбилей- за 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80 – та годишнина, подаръци за мъже, подаръци за жени, подаръци за имен ден, подаръци за годишнина от сватба, подаръци за фирмени празници, подаръци за всеки друг празник и повод!!!
Подаръци – подходящи за мъже и за жени!

 podaracivina.com Ви предлага ВИП подаръци за всеки празник и повод и Ви пожелава НАЗДРАВЕ!!!

––––––––––––––––––––––––––––––––

Podaraci-personalni vina.Podaraci za rozhden den,podaraci za 14 fevruari-Sveti Valentin,podaraci za vseki povod i praznik!
Podaracivina.com e onlain magazin za prodazhba na vina s etiket po porychka. Na Vashij personalen etiket za vino mozhe da postavim Vasha snimka, pozhelanie, logo ili kakvoto pozhelaete!

Ekipa ni ot enolozi i dizajneri, syvmestno s vinarska izba „Loviko Suhindol”, Vi predlagat edni ot naj dobrite bylgarski vina, povecheto ot koito otlicheni s medali na izlozhenie „Vinariia”.

Vinata sa proizvedeni v „Loviko Suhindol“ – pyrvata izba na Balkanite, sys sto godishna istoriia i sa podbrani za Vas ot profesionalen enolog, a nie garantirame za tiahnoto kachestvo.

 Brandiranite vina sa edni ot naj – originalnite podaraci za biznes klienti, podaraci za godishnina ot osnovavane na firmata Vi, podaraci za partniori i sluziteli, firmeni podaraci, podaraci za firmeno parti, podaraci za firmeni klienti, podaraci pri prezentacii, podaraci za firmeni praznici, podaraci za chestvaniia na firmeni iubilei, kakto i originalen ofis podarak.

Svyrjete se s nas, za da se zapoznaete s pylnij ni katalog produkti za korporativni klienti i specialnite ni BIZNES OFERTI (otstypki i / ili bezplatna dostavka).
Za Vashite firmeni i korporativni podaryci – bezplatna konsultaciia s enolog.

Tyrsite originalni podaraci za rozhden den? Izpratete ni Vasheto pozhelanie za rozhdenika i negova snimka i zaedno shte syzdadem edin ot naj – nestandartnite i originalni podaraci za rojden den – butilka vino ili shampansko s personalen etiket i lichnoto Vi pojelanie.

Unikalen podarak za rozhden den, mozhe da syzdadete i kato izberete enotechno ili kolekcionno vino – rekolta, syvpadashta s godinata na razhdaneto na rozhdenika.

VIP podaryci- enotechnite i kolekcionnite vina sa mnogo podhodiashti podaraci i za ceniteli i kolekcioneri na vino.

Predstoi Vi svatba, praznuvate godishnina ot svatba ili tyrsite podaraci za svatba? Podnesete podaryk za svatba – „svatbeno“ vino, shampansko ili rakiia!

A Vie mladozhenci – tyrsite podaraci za kumove? Napravete unikalna pokana za kumove – etiket za vino, s individualen tekst – chudesna ideia za podaryk. Takyv podaryk e podhodiasht i za krastnici – za krastnik i za krastnica, za kum i kuma.

Nasheto predlojenie – vino s individualen etiket i personalno pojelanie e podhodiasht podaryk ot kumove, za krastnici, za mladozhenci, za krashtavane na dete ili …

Predlaganite ot podaracivina.com unikalni i nestandartni podaryci sa podhodiashti za myzhe i za zheni, za momche i za momiche, za gadje, shef, shefka, maika, bashta, svekar, svekarva, tast, tashta ili drug liubim chovek.

Skypi ili evtini, Vashite podaryci shte sa originalni i nepovtorimi!

Za da pridobiiat zavyrshen vid Vashite podaryci, postavete izbranoto vino v kutiia za vino. Ot nashiia sait moje da izberete ot bogat asortiment kutii za vino: kartoneni,  dyrveni i aluminievi kutii za vino, luksozni kutii za vino, kakto i mnogo aksesoari za vino.

Nashite dizaini na etiketi  sa grupirani v kategorii, no vseki etiket mozhe da byde oformen za drug povod i praznik. Eto i nashite kategorii: Podarac za rozhden den.Ideia za podarac za rozhden ; Korporativen podaryk – brandirane na vina; Podarac za maz; Podarac za svatba; Podarac za godishnina; Podarac za iubilei; Podarac za zena.Podarac za osmi/8-mi mart; Ideq za podaruk;Originalen podarac; Podaruk za kryshtene; Podarac za imen den; Podarac za Sveti Valentin; Podaryac za abiturientski bal; Podarac za Koleda; Podarac za Nova godina 2011; Podarac za advokat; Podarak za lekar; Podaruk spored zodiqta ; Podaryk za bebe.

Predlagame Vi idei za podaryci – syzdaite originalni, romantichni i nepovtorimi podaryci – vina s personalen etiket, s Vasha snimka i pozhelanie!

Vinata s personalni etiketi sa podhodiashti podaraci za Sveti Valentin – 14 fevruari, podaraci za rozhden den, korporativni podaraci, podaraci za svatba, podaraci za iubilei- za 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80 – ta godishnina, podaraci za maze, podaryci za zeni, podaraci za imen den, podaraci za godishnina ot svatba, podaraci za firmeni praznici, podaraci za vseki drug praznik i povod!!!
Podaraci – podhodiashti za maze i za zeni!

 podaracivina.com Vi predlaga VIP podaraci za vseki praznik i povod i Vi pozhelava NAZDRAVE!!!