Гимнастика за младо лице – health.bg – Здравето от А до Я – Красота и здраве – здраве, красота, кожа, бръчки, гимнастика,

41
Добави коментар
boreca6
boreca6

Гимнастика за младо лице

health.bg
27-04-2011

Забравете ботокса и пластичните операции… само след 6 дни лицето ви може да изглежда по-младо и по-стегнато – и то по-естествен път.

Авторката на гимнастиката за лице – Карол Маджио, е убедена, че е възможно по естествен начин да се загладят бръчките, да се освежи лицето и да се оформят врата и линията на челюстта, дори да се уплътнят устните.

Карол разказва, че е започнала да експериментира с упражненията за лице преди 27 години след една неуспешна пластична операция, която вместо да я подмлади я състарила.

Нейната програма се е появила на бял свят след редовни експерименти с лицеви масажи и упражнения. Изпълнявайки стриктно програмата, Карол променила коренно формата и кожата на лицето си.

„Натоварването на лицевите мускули, например чрез притискане с пръсти, наподобява ефекта на вдигането на тежести.   Най-добри резултати ще постигнете, ако изпълнявате цялата 8-минутна програма 2 пъти дневно – нито повече, нито по-малко. Прекаляването с тях може да доведе до обратен ефект, съветва Карол.

Бъдете постоянни и търпеливи в изпълнението на плана си и още след седмица ще забележите резултатите…

бутони за социални мрежи