Седмичен хороскоп на Станка Ангелова

2
Добави коментар
ditadita
ditadita

Овен (21.03 – 21.04)
Предложение
Намирате се на прага на силни стартови позиции. Пазете се от конфрикти. Добър познат ви предлага общ бизнес. Преди да приемете, помислете дали ще се справите. Очаквате новини извън България. Те няма да закъснеят и са положителни. Спрете да се натоварвате психически. Правете каквото трябва, а ще стане каквото трябва.

Телец (22.04 – 21.05)
Сюрпризи
Очакват ви приятни изненади, внимание, подаръци. Обяснение в любов. Пазете се от личност до вас. Изключително свързани сте със своята дейност. Спор вкъщи ви изнервя. Имате възможност – направете скок в кариерата. И съдбата може да ви помогне. Приемете инициатива за уикенда.

Близнаци (22.05 – 21.06)
Пътуване
Неочаквана среща е причина да започнете връзка с човек, който бяхте зачеркнали. Очаква ви приятно изживяване. Не давайте пари на заем, но и не искайте. Опитвате се да се справите с налични ресурси. Ще пътувате извън страната. Въоръжете се с търпение за непредвидени проблеми от различно естество. Губите багаж.

Рак (22.06 – 21.07)
Резултати
Неочакван обрат към успех ви носи спокойствие. Не превръщайте дребните неща в спорове. Пазете силите си за решаващи неща, които тепърва ангажират вниманието ви. Добри резултати. Доста напрегнати сте. Решавате проблеми от семеен характер. Вложете по-малко емоции и повече разум. Пазете се от земен знак.

Лъв (22.07 – 22.08)
Покупка
Нещата стават все по-добри. В последно време имате засечки във всяко отношение. Те са поправими. Пазете се от здравословен проблем. Покупка на имот ви изкарва малко от равновесие, но се справяте. Спрете всякакви пътувания извън страната. Не е най-подходящият момент за нова любов за необвързаните.

Дева (23.08 – 22.09)
Пътища
Всичко, което планирате, се осъществява с много трудности и перипетии. Нещата вървят в правилната посока. Притеснението ви за деца е неоснователно. Всичко върви по план. Не се поддавайте на интриги. Опитват се да ви създадат дисконфорт. Доверете се на верен приятел – няма да ви подведе с информация. Пътища, пари, успехи.

Везни (23.09 – 22.10)
Успех
В личния живот получавате доказателство за любов. Някои двойки се изправят пред криза. Не бързайте с категоричните решения. Натоварени сте, но никои не може да ви спре. Налага се да решавате труден проблем, касаещ бизнеса ви. Става и се справяте. Не купувайте нищо. Не е сега време.

Скорпион (23.10 – 22.11)
Риск
Проблем с партньора заради любовен триъгърник. Ще имате предложения за работа, свързана със сегашната ви дейност. Не бързайте да се захванете. Има известен риск за вас. Ще изгубите голяма част от парите, ако ги вложите неподходящо. Това ще ви върне години назад. Не се концентрирате както трябва. Любовни терзания ви правят непредпазливи.

Стрелец (24.11 – 21.12)
Промяна
Човекът до вас ви е много предан. Подкрепя обича ви – оценете го. Престанете да очаквате от него неща, които не са по силите му. Очаква ви промяна. В деловата дейност се усъвършенства. Това, с което се занимавате, ще имате много работа, която се отразява добре на съмочуствието. Обърнете внимание на здравето. Благополучие и пари.

Козирог (22.12 – 20.01)
Любов
Очакват ви много и различни емоции. Ново запознанство, предложение за брак или за съвместно съжителство. Около вас се навъртва човек, който гали самочуствие ви. Не му се доверявайте – гони свои цели. Получавате пари, които отдавна сте забравили. Идват навреме. Искат от вас помощ не финансова, а духовна.

Водолей (21.01 – 19.02)
Преосмисляне
Продължила интимна връзка има реална възможност да се узакони. Всичко, което се случва около вас, ви гнети. Искате малко спокойствие, за да можете да преосмислите целия си досегашен живот. Не се отдалечавайте от близките си. Търсете подкрепа при тях. Получавате известие, че финансов проблем се решава във ваша полза.

Риби (20.02 – 20.03)
Ново начало
Добрите шансове са на ваша страна. Каквото и да предприемете има успех. Ако се занимавате със строителен бизнес, има переспектива за подписването на голям договор. Очакват ви пътища в чужбина и в страната. Купувате нещо за вас. Поглезете се. Имате нужда от тази покупка. Нова любов, ново начало.