Никотинова течност | Електронна цигара | Информационен блогLA Vape : Никотинова течност и електронни цигари: Нов интернет…

61
Добави коментар

   В нашия онлайн магазин можете да откриете висококачествени никотинови течности с уникални аромати на Тютюн L&A, Кафе, Бейлис, Мента, Вишна и Ванилия. В най-скоро време за любителите на Марлборо и Дънхил ще предложим нашите нови аромати Tobacco MRB и Tobacco DNH, a за нежната половинка от нашите фенове специалното ни предложение – „Капучино“. 

За истинските мъже, ценители на тютюневият аромат Малборо предлагаме нашият уникален вкус Tobacco MRB.

За всички изискани дами влюбени в продуктите L&A Vape специално разработихме новият аромат на Капучино.

За ценителите с изтънчен вкус и предпочитание към аромата на Дънхил, предлагаме новият аромат Tobacco DNH.

   Нашата течност за електронни цигари е създадена по оригинална рецепта. Всички съставки използвани в течността са с фармацевтично качество, не съдържа консерванти и оцветители. Ароматите които използваме са разработени съвместно с водещи компании в отрасла с цел максимално удоволствие от електронното пушене. Всички продукти притежават сертификати за качество от лицензирани лаборатории.

   Съвсем скоро ще можем да Ви предложим и висококачествените електронни цигари „L&A Classic“ и „L&A Elegance“. Те се отличават от останалите подобни предложения на българския пазар с пълна гаранция на абсолютно всички елементи включени в комплектите. Тях ще намерите в категорията „Електронни цигари“ на нашият онлайн магазин. В тази категория ще откриете и интересни аксесоари за Вашите електронни цигари с които ще изпитвате още по-голямо удоволствие от електронното пушене.

Удоволствие и здраве с продуктите на L&A Vape !