Крем За Ръце | Глицеринов Крем За Ръце Глизолид

53
Добави коментар

Глицеринов крем за ръце с лайка Glysolid SOFT

През студените зимни дни кожата на ръцете се изсушава, напуква, зачервява, набръчква, ноктите стават чупливи и губят блясъка си. Тя става по-чувствителна, ниската влажност, студът и вятърът, успяват да я изсушат и да я „ограбят“ откъм мазнина. Поставена пред толкова много постоянни натоварвания, кожата на ръцете загубва голяма част от своите достойнства. Основна и първа грижа за спасяване на кожата на ръцете е да използвате по-често овлажняващ и защитен крем за ръце.

Глицеринът е една от най-старите суровини, използвани в производството на кремове, с цел по-доброто хидратиране на кожата. Има прекрасни омекотяващи и успокояващи свойства. Той ефективно и интензивно хидратира сухата кожа със склонност към изпръхване. Глицеринът е великолепена съставка на крем за ръце, поради свойствата си на овлажнител, прониква в дълбочина в роговия слой на епидермата и остава там. Извлича ценна влага от въздуха и я транспортира до кожните клетки. Изглажда, подобрява и увеличава еластичността, регулира процесите на правилно обновяване на епидермата, укрепва и предпазва нокътната плочка. Повишава гъвкавостта и еластичността на кожата.

Ето защо много козметични фирми избират глицерина като основна съставка на техните продукти, например при производството на крем за ръце. Поради тези си несравними свойства, можем да се доверим на кремовете и останалите продукти с високо съдържание на глицерин и да се радваме на здрава и красива кожа.

Продуктите на немската марка Glysolid са именно такива. Най-новото предложение е Glysolid SOFT крем за ръце, идеална комбинация между глицеринов крем за ръце и лек хидратиращ обогатен с лайка. Екстракта от лайка е известен от векове със силния успокояващ, противовъзпалителен ефект. Тя лекува възпаление и успокоява суха и чувствителна кожа. Нежната формула неутрализира кожното раздразнение и възстановява необходимата влажност.
Ежедневна грижа за вашата кожа и предпазва от изсушаване.

Крем за ръце Glysolid SOFT подхранва и стимулира регенерацията на клетките и съхранява природния баланс на кожата. Използвайте редовно за максимален ефект!

Пласмасова кутия 200 мл.

начало

Глицеринов крем за ръце, крака, пети и проблемни зони по цялото тяло Глизолид

Предлагаме ви единствения крем за ръце и тяло със съдържание на глицерин от 38 до 43%. Попива в кожата за секунди без да я прави мазна. Нанася се малко количество, което е достатъчно да подхрани, защити и ефективно да стимулира регенерацията на кожата на ръцете,краката и проблемните зони по цялото тяло. Комбинацията му с алантоин го превръща в един уникален и универсален продукт подходящ за жени, мъже и дори малки деца. Глицеринът съхранява природния баланс на кожата и я прави мека и гладка в продължение на 12 часа. Той е великолепен овлажнител, тъй като извлича ценна влага от въздуха и я транспортира до клетките на кожата, особено когато въздуът е студен или сух. Попива в кожата за секунди без да я прави мазна. Омекотява сухите участъци и лишеи по кожата, като я защитава от вредното въздействие на околната среда (Зимата предпазва от вятър и студ, а лятото от прекомерно изсушаване). Крем Глизолид не съдържа минерални масла и вазелин. Без консерванти, оцветители и аромати. Напълно натурален и хипоалергичен продукт, подходящ и за най-чувствителната кожа. Този крем за ръце и тяло е подходящ за строители, монтьори, градинари и хора с подобни професии, като намазването преди започване на работа предпазва от изсушаване и помага за лесното почистване на ръцете.

Използвайте крема Глизолид пестеливо и редовно за максимален ефект!

Метална кутия -80мл, 125мл и 250 мл / туба от 30 мл и 125 мл.

начало

Лосион за тяло Глизолид — 250 мл

Лосиона съдържа екстракт и масло от лайка. Има противовъзпалително и антибактериално действие. Омекотява и успокоява раздразнената кожа, без да оставя мазни следи. Подхранва кожата и я защитава от вредното въздействие на околната среда. Съдържа биоактивни вещества, нормализира обменните процеси в клетките, подобрява структурата на кожата и изглажда тена. Поддържа естественото ниво на влажност през целия ден, запазва естествения й баланс и я кара да блести от здраве и красота.

Използван след слънчеви бани дава на кожата ви необходимата хидратация, намалява възпалението и сърбежа .

Лосионът за тяло „Glysolid“ – мека формула подходяща и за най-чувствителната кожа.

начало

Глицеринов сапун Глизолид — 125 гр

Особено подходящ за чувствителна кожа. Сапунът е с високо съдържание на глицерин и съдържа изключително природни вещества. Омекотява и подхранва сухата и загрубяла кожа.

начало