Аз мога и да не мога, но мога да преча!

27
Добави коментар
petjor
petjor

„Девизът на ПГ на КБ може да бъде: „Аз мога и да не мога, но мога да преча“, предложи съпредседателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев.

„Да пречиш 20 години и като управляващ, и като опозиция – трябва да има граници“, заяви той.

„За последен път ви призовавам да започнете да работите, за да оправдаете заплатите си, които са на гърба на вашите избиратели и на данъкоплатците”“ обърна се Велчев към лявята част от пленарната зала.

Той заяви, че ГЕРБ остро възразява срещу опитите на БСП да спъва умишлено работата на парламента.

„Това, че не искате да работите, е разбираемо, защото никога не сте имали изградени навици за работа и за част от вас „политик“ е просто професия“, коментира Велчев.

По думите му, цялата дейност на ПГ на КБ е един ден седмично, за да прочетат от трибуната „някаква популистична декларация“ от рода на тази от четвъртък, когато червеният Антон Кутев обяви:

Простащината на това мнозинство, простащината на това правителство е на път да доведе държавата до нови избори. Всички тези неща, които само за няколко дни видяхме в публичното пространство, които касаят думи от типа на кюфтаците, вибраторите, садо-мазо атрибутите – всичко това са неща, които до такава степен профанизират диалога в политиката…

Велчев днес коментира, че лично за себе си приема поведението на левицата като израз на политическа немощ.

Той заяви още, че ГЕРБ ясно осъзнава поетата отговорност за управлението на страната.

„Ние трябва да си свършим работата“, категоричен бе той.