Дързост и красота » Красота

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

“Кое е най-красивото лице на света? Твоето!”    Estée Lauder

Козметиката на Estée Lauder е добре позната на всички жени, които ценят естествената красота и знаят как да я подчертават деликатно и със стил.  От марката отново ни предлагат страхотни продукти, с които ще изглеждаме забележително през новия сезон пролет-лято 2011.
Козметичната серия Pure Color Wild Violet ни предизвиква да бъдем диви и неустоими. Линията включва продукти за устни, сенки за очи, лак за нокти в тъмносиво и нов аромат с дръзкото име –  “Wild Elixir”.

Според вашата индивидуалност и настроение подчертайте своите устни с наелектризиращи цветове. Изберeте червило или гланц в коралово, розово, яркочервено или виолетово. От Estée Lauder залагат на теменужен цвят при сенките за очи, чрез който може да постигнете магнетичен опушен грим. Виолетовата палитра се балансира с неутрални светли нюанси.

За рекламната кампания на Pure Color Wild Violet от Estée Lauder залагат на китайския супермодел Лиу Вен (Liu Wen). Магнетизмът на красивата азиатка перфектно подчертава концепцията на  фирмата за тази серия.

Автор: Делица Цонева