Трейлър: Boom – The Incredible True Story of Online Poker (видео)

2
Добави коментар
Lady123
Lady123

Трейлър: Boom – The Incredible True Story of Online Poker (видео)

May 23rd, 2011
Автор: admin

Из интернет пространството се появи официалния трейлър на документалния филм за онлайн покера “Boom – The Incredible True Story of Online Poker”.

Лентата е дело на съвместната работа на създателите на покер сериала “From Busto to Robusto”, „The Micros“ – Jay “Krantz” Rosenkrantz и Taylor Caby. В основата на филма е заложена идеята да се документират и презентират най-ключовите моменти в историята на онлайн покера. Както става ясно от трейлъра, “Boom The Incredible True Story of Online Poker” ни дава възможност да се докоснем до различните аспекти на онлайн покер лайфстайла, да надникнем в „кухнята“ на някои от световноизвестните онлайн покер коучинг сайтове и да проникнем дълбоко в дебрите на покер обществото.

Лентата е финансирана от едни от редовните хай стейкс играчи и лидери в покер обществото. Убедете се сами, че усилията им не са били напразни и всички с нетърпение очакваме документалния филм да се появи на големия екран през 2012-та.

Ако искате да научавате първи всичко най-интересно от света на покера и във фейсбук, станете част от нашето покер общество само с един клик: