Упражнения по стил: Камила Бел » Кой кой е?

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Американската актриса Камила Бел лека-полека се наложи в модните среди с постоянните си стилови попадения и смели решения. В резултат на смесения си произход Камила е така привлекателна и интересна- във вените й тече бразилска и американска кръв. Красавицата обича да бъде разнообразна и екстравагантна, но винаги добавя и класически елемент.

Елегантната Камила

Чаровната Камила обича да експериментира както с цветовете, така и с материите. Знае, че понякога е добре да заложи на класиката- черният цвят, но когато има възможност да демонстрира цветната си личност, тя залага на свежи и искрящи цветове. Едно от модните й попадения, което я изпрати директно в класациите за стил, бе тоалетът ‘Gucci’, който видяхме на модния подиум- яркооранжево, виолетово, електриково! Друг любим цвят на г-ца Бел е розовото във всичките му разновидности и нюанси.

Камила в ежедневието

В ежедневието актрисата залага на семпли и удобни тоалети. Обича ниските обувки и по-неутралните цветове. Въпреки че Камила не се облича крещящо и супер екстравагантно в ежедневието си, тя изглежда стилна и модерна.

Камила на червения килим

Червеният килим е мястото, където Камила показва целия си моден потенциал. Тя експериментира и винаги е супер бляскава. Дали в денди бял костюм на ‘Tom Ford’, или в тъмносиня рокля на ‘Gucci’; дали в яркочервена помпозна рокля на ‘Jason Wu’, или във футуристичен и екстравагантен тоалет на‘Valentino’, Камила впечатлява всекиго, минавайки по червения килим. Уникалният й стил, разбира се, не остана незабелязан и тя бързо се наложи в модните среди като модел за подражание.

Искрено се радваме, че млади актриси като красавицата Камила знаят как да изглеждат модерно, но същевременно да спазват модните закони. Формула, от която всички трябва да се поучим е Класика+Модни тенденции= Успешна Визия!

Автор: Камелия Маринова