Капаните на зодиите – I част

23
Добави коментар
sa6eto
sa6eto

Капаните на любовта, в които можем да попаднем, ако се обвържем с този знак.

Овен

Колкото и да изглежда студенокръвен, ова е много романтичен знак. Тези хора създават “розова завеса” на съвършенство до момента, докато не убедят обекта на своето внимание в това, че те са истински рицари в сияещи брони или лейди от кралския двор. Но като цяло този знак иска да е в центъра на внимание и в личните отношения. Овните умело избират тези хора, които ще поддържат техните цели и в делата и в любовта. Този, който се въвлече в каквито и да са отношения с Овни, добре ще направи, ако винаги помни това, че всички дела на Овена и неговите интереси винаги стоят на първо място. В близки личностни отношения и в съпружеския живот Овните обикновено не изпитват угризения на съвестта за извънбрачни връзки.

Капанът – Овните са твърде сприхави

Неотслабващата енергия на Марс може да повлияе и отрицателно на Овните, които рискуват да изразходват своите усилия и възможности, да разсейват енергията си. Те трябва да броят до 10 преди да вземат някакво решение. Рядко се вглеждат в себе си. Никога няма да им навреди да изследват своите души. Овни, пазете се. Вашият основен грях е егоцентризма! Контролирайте прекалената гордост! Учете се да довеждате нещата до край!

Телец

Благодарение на силите и способността си да концентрира енергията си върху едно нещо, към него лесно пристига успеха. Те лесно успяват в дейности които изискват време и упорство. Те често имат различни търговски идеи, които най-напред се оказват незначителни, а след това се превръщат в предмет от национален мащаб. Ожени ли се, той рядко се развежда.

Капанът – Телецът може да стане агресивен

Венера често действа на своите поданици така, че те стават агресивни, и когато те заемат такава позиция, те стават ловки и получават, това, което искат посредством любовни маневри. Телците обичат когато им се възхищават. Отношението на Телеца към секса може лесно да стане прекалено прозрачно, и когато той не е свързан с партньора с дълбоки чувства, и когато на него просто му дотегне, Телецът винаги има телефона на друг подходящ партньор. Инат, безразличие, егоизъм – ето с какво следва да се започне. Друг недостатък – свърхпредпазливост. Ако нещо не му провърви, това е заради неговата неувереност и неумение да се възползва от случая. В личните отношения Телците не са способни да съединят в едно секс и емоции. Жените обичат да говорят, и мъжете са длъжни да слушат. Мъжете Телци обичат да ги ласкаят и техните партньорки са длъжни да се заставят да кажат нещо което ласкае техния слух. Сексуалните пориви Телците тясно свързват със стомаха и навика да ядат.

 

Близнаци

Близнаците са хладнокръвни. Хората от този знак винаги се опитват да анализират мисли, думи, действия, реакции на другите хора. Те превръщат своите умения в изгода и средство за предвижване напред. Близнаците са импулсивни, обичат да пътешестват, обичат промените. Когато са решили да скъсат семейния възел, те нямат търпение, кога е свърши процедурата по развода.

Капанът – Трудно се организират и съсредоточават

Близнаците трябва да изкоренят такива чувства, като неорганизираност, недостатъчно съсредоточеност, разсеяност, раздвояване на интереси и способности. Те са склонни към умствено изтощение, затова са длъжни да се пазят от преумора. Близнаците могат да развият два типа дейност, но винаги отдават предпочитание на едното. Трябва да станат по-състрадателни към техните приятели, любими,семейство.

Рак

Ракът е майстор на любовните маневри. Той изисква твърди правила от своя партньор, които обаче не винаги той самият не може да изпълни. Нито един от другите знаци не е способен да прояви такава фалшива добродетелност, верност, чувствителност и оскърбени чувства, като Рака, когато той лично е виновен. Разбира се, Раците посвещава доста време за създаване на уютна домашна обстановка, търсят верен партньор, но когото го постигнат, те тайно намират удоволствие в разврат, оправдавайки своите похождения с обществената дейност, работата и т.н. По природа са доста материалистични, съзнаващи силата на вещите. Ракът обикновено прави подарък на своя любим или любима след скандал. Рак – това е виновен мъж, който се е върнал от “далечно пътешествие”, носещ на жена си скъп подарък. Това е също виновна жена, която е успяла да се поразвлече с чужда мъж, докато мъжът и` е бил в командировка, а когато се върне вижда, че е изчистила целия дом, приготвила му е любимата храна. Раците са победители в изкуството на не сексуалните маневри.

Капанът – Способен е на много ограничения

Ракът е жертва на безпокойство и страх. Те трябва да преодолеят и ограниченията, които сами са си поставили. Те не трябва да живея в своето минало, а са длъжни с усилие на волята да се забавят да действат в съответствие със своята възраст. Трябва да се научат да слушат критика и да стабилизират настроението си. Основен недостатък е неспособността им да започнат разговор, ако има дори най-малка възможност да се окажат победени. Не трябва да ги притискат към стената, дори, ако са виновни за нещо. Те ще продължават да лъжат, отколкото да платят за своите грехове.