Сватбата на Лиляна и Атанас Виткови – балет и романтика

3
Добави коментар
mayav
mayav

Сватбата на нашите нови герои е сценично интересна, представена с въображение и носеща усещането за лекота и …танц

Атанас и Лиляна Виткови бяха едни от финалистите в нашия конкурс за най-завладяващата сватба. Макар, че не спечелиха наградата ни предоставена от хотел Метрополитън и сватбения и lifestyle фотограф Камелия Атанасова, те бяха едни от нашите фаворити

Лиляна е балерина. Фина, красива, изящна… Веднага усетихме, че се занимава с балет още щом получихме снимките и на e-mail-а ни. Във всяка една поза, поглед, жест от сватбената фото сесия имаше мисъл и много емоция.

Споделяме с вас приказката от сватбата на семейство Виткови. Споделете и вие с нас вашите приказни истории от весели сватби и събития.

От булката Лиляна Виткова:

Здравейте, ние сме Лиляна Виткова и Атанас Витков от град Пловдив. Датата на сватбата ни бе 29.08.2010.

Винаги съм си представяла моята сватба на някой екзотичен остров или на моренцето, но за такава сватба се искат доста повече парички. Въпреки това аз съм много доволна и щастлива от това празненство, което си спретнахме Оженихме се в Пловдив.

Църковното ни венчание бе в църква Св. Константин и Елена. Много красива църква! Влюбихме се в нея от пръв поглед. Тя се намира в стария град Пловдив и си е едно малко бижу. Сватбената вечеря и празникът след подписването ни и църковния ритуал се състоя в хотел Санкт Петербург.  Всичко беше много хубаво! Украса, меню, организация, танци до зори! Отпразнувахме с наши близки и много добри приятели.

Стандартна сватба, но за нас си бе прекрасна и незабравима

Толкова ни хареса всичко около сватбата, че даже искаме пак да се оженим и да повторим този страхотен празник!

Църквата – Храм „Свети Константин и Елена“ /Сватбена вечеря –Парк хотел Санкт Петербург (Старинен Пловдив)/Украса и декорация– булката с помощта на Оля от парк хотел Санкт Петербург /Фотограф – Димитър Яков/Видео оператор – Александър Маринов/ Торта – сладкарница на хотел Санкт Петербург

Повече информация за това как да включите вашата сватба или весело събитие в нашия сайт научете на Включи сватба.

А ако искате да станете част от професионалистите на Me We Events, които носят Златен етикет прочетете повече на какво е Златен етикет и „Как да се включа„.