Никотинова течност | Електронна цигара | Информационен блогLA Vape : Никотинова течност и електронни цигари: Включете се в…

59
Добави коментар

Уважаеми клиенти, скъпи приятели !

     Вашето мнение относно продуктите ни е изключително важно за нас. Чрез Вашите мнения и препоръки, ние постоянно подобряваме качеството на продуктите и услугите които Ви предлагаме. Затова Ви молим да отделите няколко минути от ценното си време и да се включите в нашата анкета. 

     С попълването й Вие имате шанса да спечелите една от единадесетте награди които ще разиграем на томбола в края на м. Юли 2011 между всички анкетирани. Наградите са : 

1 бр. Стартов комплект електронна цигара L&A Vape CLASSIC с 12-месечна гаранция с 10 мл течност „Tobacco DNH“ в комплекта 

и 

10 бр. никотинови течности L&A Vape с аромат и никотиново съдържание по Ваш избор. 

     Тази анкета и томбола се провеждат в интервала от 20 Юни 2011 до 20 Юли 2011, като в тях могат да вземат участие всички лица навършили 18г. възраст. В три дневен срок след приключването на анкетата, имената на печелившите ще бъдат публикувани на нашата интернет страница – www.la-vape.com/anketa.html. Ние ще се свържем с всички спечелили за да уточним избора на никотинова течност и подробностите по доставката. ЗА ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ В НАШАТА АНКЕТА И ТОМБОЛА :