Пет дни от войната / 5 Days of War 2011

2
Добави коментар
kolizeum.net
kolizeum.net

Пет дни от войната / 5 Days of War 2011

     „5 дни на война“ показва президентът на Грузия, който съобщява, че държавата влиза във война с Русия за територията на съседната Южна Осетия. Американският репортер Томас Андерс, заедно с неговият оператор Крис Бейлът, са изпратени да покажат случващото се в Грузия, докато войната става по-жестока и жертвите стават повече. Докато журналистите се ровят все по-дълбоко в грузинският живот, те са хванати в кръстосания огън когато въздушно нападение удря местна сватба, на която и те присъстват. Тяхната мисия е да докладват на останалата част от света потресаващото насилие, което са видели, и да съберат отново Татя, малко грузинско момиче, със семейството й. Заедно те започват да разкриват суровата реалност около войната и се озовават в по-голяма опасност, отколкото някога са си представяли.

Държава:

  САЩ

Година:  
2011

Времетраене:  
113 мин.

Жанрове:  
Драма   Екшън   Военен   
Режисьор:  
Бени Харлин 
В ролите:  

Рупърт Френд ,  Вал Килмър ,  Анди Гарсия ,  Дийн Кейн ,  Еманюел Шрики ,  Хедър Греъм ,  Мико Нусиаинен ,  Ричард Койл ,  Антйе Трауе ,  Рейд Сербеджия, Ана Уолтън 

  
Kolizeum.net е сайт, в който ще намерите информация за една добра колекция от филми. Тук няма да можете да гледате филми онлайн или да ги сваляте. Всички права на филмите, които ще намерите тук принадлежат на техните собственици.