Нека следваме: Амбър Роуз » eMODNO да имам

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Днес в рубриката ни „Нека следваме звездите” решихме да разгледаме визията на модела Амбър Роуз. Мулатката посети „Millions of Milkshakes” – най-известния бар за вкусни шейкове в западен Холивуд с интересен аутфит. Блондинката с мъжка прическа прекара известно време в кухнята на заведението, за да създаде своя собствена напитка наречена “The Amber Rose Blondie”.

Тя пристигна облечена с къс гащеризон от пролетно-лятната колекция на Dolce& Gabbana. Веселият кариран принт е водеща тенденция в пролетните модели на италианския бранд и „неволно” ни напомня покривките в уютните италиански ресторанти. Тоалетът си Амбър беше съчетала с черни обувки на Christian Louboutin и метален часовник.

Ако сте фен на атрактивното, свежо каре ви предлагаме страхотна рокля от он-лайн магазина www.3suisses.bg. От там може да се снабдите и с летни обувки на висок ток, които да съчетаете с облеклото си. Вместо златен часовник като на Амбър ви предлагаме червен вариант на аксесоара или сладурски карирани гривни. Аксесоарите също са част от лятната колекция на www.3suisses.bg.

Ефектна лятна рокля в закачливо каре открихме и в он-лайн магазина www.yoox.com. Моделът е на Peter Jensen.

Автор: Делица Цонева