Alpha Underground Vol.2

4
Добави коментар
RadioBg
RadioBg

В първата декемврийска вечер Алфа радио ще зарадва многобройните си фенове с второ поред Underground парти.
В първата декемврийска вечер Алфа радио ще зарадва многобройните си фенове с второ поред Underground парти. Първото издание на неформалните сбирки на диджеи, слушатели и почитатели на денсмузиката беше в навечерието на 1 юли 2008. Тогава на най-северния плаж в курорта Албена стотици посрещнаха първото юлско утро с партирадиото на България. Мястото на провеждането на първото Alpha Underground парти бе държано в тайна до последно, което не попречи на авантюристично настроените слушатели да отгатнат от подсказките по време на живото предаване къде точно се случва мероприятието и да се присъединят към него.

Идеята за Underground партитата на Алфа радио продължава, за да се превърне в традиция и на второто „тайно” парти – мястото все още не е явно обявено, то ще е близо до Варна, но по-близо до курорта „Златни пясъци” и е място, което неведнъж е събирало за уникални събития феновете на хаусмузиката в околността.

В dj line-up-а са имената на резидент диджея на предаването Алфа клуб Versus, Влади Рашков, добре познатите на парти-феновете диджеи Ross & Spassoto и победителите от конкурса за млади таланти на Алфа радио DJ STARt – Diass и Stevey.

Партито ще се излъчва наживо на честотите на Алфа радио в София, Варна, Добрич, Шумен, Габрово и Монтана.

Alpha Underground Vol.2 – 1 декември 2008, начало : 20.00 ч.