Бижута от кутията на Пандора » shop Гид

4
Добави коментар
svetla58
svetla58

Всеки ценител на бижута се стреми да носи уникални продукти, които никой друг няма. Какъв по-лесен начин за това, от възможността сами да създадем дизайна им. Датската бижутерийна компания Pandora позволява на клиентите си сами да съчетаят елементите за мечтаното от тях бижу.

Фирмата е създадена през 1990 година и в началото се занимава с продажба на бижута и мъниста. Шест години по-късно компанията вече предлага дизайнерски бижута със собствен стил. Pandora бързо си печели почитатели сред клиентите, които държат на истинските, ръчно изработени фини бижута.

В богатата колекция на марката има повече от 800 дизайнерски мъниста, които се предлагат от сребро, 14 карата злато, опушен кварц, стъкло „Мурано, скъпоценни и полу-скъпоценни камъни. За любителите на луксозната бижутерия е сериятa LovePods, в която артикулите са изработени от 18 карата злато в съчетание с аметист, диамант, топаз и др.

Ако обичате да сте уникални, постигнете го с бижутата на Pandora. За наша радост компанията предлага своите продукти и в България. Можете да ги откриете в Mall of Sofia на бул. Ал. Стамболийски № 101.

Цялата колекция на марката може да разгледате на официалния сайт: http://www.pandora.net/en-us.

Автор: Делица Цонева