Window Style | Дограма Велико Търново | PVC Дограма | Алуминиева дограма | Щори | Алуминиеви парапети | PVC хънтър

1
Добави коментар

Дограма за всеки сезон

Производство и монтаж на ПВЦ и алуминева дограма и врати,алуминиеви парапети,вътрешни и външни щори.Конкурентни цени и бързо и качествено изпълнение.Бърза и професионална изработка, доставка и монтаж. Като допълнение към основните ни продукти предлагаме на своите клиенти стъклопакети, вътрешни подпрозоречни дъски, водоотливни дъски и различни допълнителни аксесоари.

За поръчки:София-0887310823 В.Търново- 0895585529 Русе- 0895790441

Вземане на точни размери от място- нашите професионални специалисти ще извършат измерването в удобно за Вас време, ще Ви дадат съвети за оптималната конфигурация и окомплектоване на Вашата нова дограма. Доставка на адрес – преди датата, определена за монтаж, наш сътрудник ще съгласува с Вас времето за получаване на готовите прозорци. Доставката на готовата дограма до обекта се извършва със специализиран транспорт. Профилите и аксесоарите са покрити фабрично със защитни стикери, гарантиращи запазване на повърхността на конструкциите и стъклопакетите от повреди по време на транспорта и монтажа.

Демонтаж на старата Ви дограма- нашите монтажници, ще извършат демонтаж на Вашата стара дограма, като се съобразят с всички Ваши изисквания. Монтаж- нашите монтажници са квалифицирани и опитни специалисти, които използват съвременни висококачествени консумативи за монтажа. Ние успешно решаваме сложни и нестандартни задачи за монтаж, изискващи индивидуален подход и иновационни технически решения.Гаранционно обслужване- ние поемаме безплатно гаранционното обслужване на монтираната от нас дограма в рамките на посочените в сключения договор гаранционни срокове и условия. Нашите специалисти винаги с готовност ще Ви консултират при всеки възникнал проблем.

PVC и Алуминиева дограма

 

 

 

 

 

 

 

WINDOW STYLE-Качество без компромис