Упражнения по стил: Грозната Бети » Кой кой е?

3
Добави коментар
svetla58
svetla58

Може би за повечето хора името Америка Ферера не е толкова познато, но когато чуят за „Грозната Бети” със сигурност у тях веднага се събужда добре познат образ на наивно момиче с шини и очила, работещо в модно издание. Америка е главната актриса в известния сериал, а нейното топло и мило излъчване й спечели много симпатии сред феновете.

В живота Ферера е много по-различна от героинята си, затова днес решихме да противопоставим двете лица на актрисата. Стилът от екрана и този в живота на Ферера са толкова контрастни, че придават страхотен колорит на личността й.

Стилът на Грозната Бети

Няма как да сбъркате тази героиня! Тя е емоционална, приветлива, много шарена и привличаща вниманието. Стилът на Грозната Бети е комбинация между авангард и очарователен кич. Героинята обожава палта в ярък цвят, шарени ризи, раирани чорапи, множество аксесоари като колани, шапки и чанти с винтидж привкус.

Наслагването на колоритни десени е запазена марка на Грозната Бети. Рокля с флорален принт, розова жилетка, зебров колан и раирани чорапогащи… Звучи страшно, нали? Но очарованието на Бети се крие именно в разноцветната и богата палитра на облеклото й.

Стилът на Америка Ферера

В контраст с познатия ни образ на Бети, стилът на Америка е „обран” и елегантен. Силуетът на актрисата предполага внимателен избор на рокли за светски събития. Обикновено тя се спира на тоалети със средна дължина. Атрактивните кройки и набори прикриват някои недостатъци на Ферера. Тъмните дрехи правят Америка оптически по-слаба, затова тя често залага на тази тоналност. Въпреки че за нас и по-пухкава е много симпатична, сме категорични, че малките черни рокли й стоят страхотно. Актрисата предпочита модели с интересни акценти като асиметрично деколте или бляскави пагони на раменете.

По отношение на аксесоарите, звездата често загала на колани, които описват женствената й талия. За светски събития тя носи малки чанти тип клъч. Като акцент към визията й се явяват ефектни бужута, най-вече обеци. Прави ни впечатление, че Ферера е фен на елегантните обувки, които са отворени при пръстите.

Автор: Делица Цонева

[polldaddy poll=5385857]