Бъзикилийкс – Истината такава, каквато можеше да бъде!?

14
Добави коментар
karahasan
karahasan

Българският лев да стане новата световна валута предложиха от МВФ. Предложението идва в момент на огромни политически и икономически състресения в световен мащаб, предвестници на една бъдеща още по тежка, но вече не само финансова, а и политическа световна криза. Анализатори предполагат, че зад този апел стои натиска на Китай, който изгуби близо 300 милиарда долара след като рейтинга на САЩ бе понижен. Изборът е паднал върху лева поради изключително добрите показатели на българската икономика, която показва стабилност въпреки сътресенията в световен мащаб. Още повече, че българският лев е валута с 1300 годишна история, а според съвременни български изследователи това е била и първата световна валута и е възникнала близо 5000 години преди да бъдат построени пирамидите, като самият строеж на пирамидите и Сфинкса са били финансирани с левове, както и строежа на останалите шест чудеса на света.

Единствения крах на тази парична единица в световна история се е случил по време на изграждането на Вавилонската кула, свидетелства за което има в библията и в резултат на което се появили останалите световни парични единици. Факта, че тази парична единица е изключително надежна се подкрепя и от наблюденията върху българското общество, които живеят с от 200 до 700 лева средно на месец на човек, доволно и охолно без да протестират, докато останалите нации получаващи заплати от 2 – 3 хиляди евро тънат в мизерия и се избиват в протести.

Стабилността на българският лев е гарантирана и от небивалите за земните мащаби инвестиции в българската икономика, в размер на 4 трилиона вселенски кредита, които Междугалактическия Съюз за Икономическо Сътрудничество взе решение да инвестира в тази най стабилна държава на земната повърхност. С тези пари ще бъде изградена нова междугалактическа магистрала и завод за преработка на космически отпадъци и отломки (астероиди; комети; умиращи слънца и др.) и превръщането им в нови планетни системи. Подобна мащабна инвестиция е прецедент и за Вселенската история, което е още един факт в подкрепа на стабилността и сигурността на българският лев. За сигурността и стабилността на тази хилядолетна валута говори и факта, че Общността на Развиващите се Планети е взела решение да наложи междугалактически валутен борд на своите членове, които отчаяно се борят за да не изпаднат в черна финансова дупка, като ги задължат да обвържат паричните си единици именно с българският лев.

Допълнителен любопитен факт дойде и от публикация на Вселенската археологическа общност, в която се твърди, че българският Лев води началото си от планетата Лъв в съзвездието Лъв, откъдето са пристигнали и първите българи населили Земята, които са довели и първата маймуна, която също била българска. Това придава един енигматичен ореол на българите и тяхната парична единица, още повече, че обитателите на съзвездието Лъв и на планетат Лъв, която се огрява от три Слънца, са най-развитата, но вече изчезнала раса във Вселената.

Like this:

Like Зареждане…

Related