Emma Watson и последното и постижение – VOGUE

3
Добави коментар

 

Навярно всички малко или много познават това име. Тя е умна и красива. Тя е една от най-младите актриси с такава поредица от направени продукции зад гърба си, а е все още на 21. Ако все още не сте се сетили или пък не сте погледнали заглавието става дума за Емма Уотсън или младата чаровна магьосница Хърмаяни Грейнджър. Тя е неразделима част от Хари и Рон в поредицата Хари Потър. С други думи вняся нежност, невинност а в последните филми и много сексапил.

Сега младата дама се занимава и с мода. От дългата чуплива коса (както е в филма) до много късо постригана във модното списание VOGUE.

Незнам кой до колко е следил нейната кариера и нейните интереси но напоследък тя започна да се изявява на много и различно фронтове.

Разбира се всичко започва с гаджето …… както при всяка млада дама.

Честно казано е малко странно да изкараш най – лудите си години четейки сценарии и учейки реплики, и с тези безброй много репетиции и целия труд който един актьор трябва да положи.

Но пък така като гледам си струва. Тя успя. Изкачи се до висините на киното, а сега се пробва да превземе и модните среди. От нейните фенове се иска само да чакат и да следят нейните постижения.

А кой знае може би накой ден слънчев или облачен някое наше младо момиче ще пожъне същият успех като нея.

От мен толкова засега …..

P.S. Пожелавам на всички български девойки същият успех. И да знаете няма невъзможни неща нищо че живеете в страна като България която рядко оценява талантите. Успех на всички!

 

P.S. 2 Ето още малко нейни снимки надявам се да ви харесат…

 

 

 

 

 

 

Like this:

Like Loading…

Related