Отговорите на най-интимните ти въпроси

2
Добави коментар
radolink
radolink

Забавни звуци по време на секс

В:Понякога, докато правим секс, вагината ми издава специфичен звук. Все едно пръцкам. Толкова се притеснявам… Каква е причината и как мога да го предотвратя?

О: Този смущаващ шум, който често е оприличаван на пръцкане, е въздух, който излиза от вагината ти. Когато си възбудена вагината се разтяга, за да направи място на пениса на партньора ти. Когато прониква в теб, освен това, което очевидно влиза в теб, вкарва и въздух, който запълва мястото в разширената вътрешна част на вагината. Ако смениш позата на тялото си или партньорът ти проникне по-дълбоко, въздухът отвътре може да излезе и да издадеш шума, подобен на пръцкане. Можеш да го издадеш и след оргазъм, когато вагината се връща към нормалния си размер и въздухът започва да излиза от нея.

Наясно сме, че много те е срам, но този шум всъщност е често разпространен. Но, ако все пак разваля част от удоволствието ти, можеш да се предпазиш от него с тези трикчета: първо, точно преди секс, легни по гръб и нежно притисни долната част на корема си с дланта си. Това ще изкара въздуха, който вече се намира във вътрешността на вагината ти. По време на секс насърчавай партньора ти да не прониква твърде дълбоко и избягвайте пози, при които тазът ти е повдигнат. Като кучешката например, при която „пръцкането“ се случва по-често.

И все пак сме длъжни да ти кажем, че е глупаво да позволиш на някакъв си глупав звук да ти разваля купона. Ако ти се случи, просто се забавлявай с този факт. Всеки мъж, с когото си заслужава да си легнеш, би реагирал по този начин.

А ние ще ти кажем как да звучиш достатъчно секси между чаршафите.

Етикети: възбуда, ерекция, еротика, орален секс, оргазъм, секс, страст, удоволствие