Как да я накараш да достигне до оргазъм! Само с език! | Teenproblem.net

157
Добави коментар
Lupoo
Lupoo

Все повече мъже разбират, че жените не по-малко от тях обичат оралната любов. Като си имате предвид, че огромен процент от жените могат да свършат само чрез клиторен оргазъм, тогава положението става сериозно. Оралната любов се превръща в жизнена необходимост за нормалния сексуален акт с една жена, ако ти пука дали ще остане доволна.

Да не го увъртаме повече. Как се прави орална любов на жена?

Има различни техники за това как да доставите удоволствие на жената чрез орална любов. Ето някой от тях..

Лизане. Винаги започвайте оралните ласки с цялостно близане на интимните части на половинката си. От влагалището до клитора и обратно, детайлно по срамните устни и почти до бедрата. Това няма да я накара да свърши, но при всички случаи ще я разгорещи, разпали, навлажни и подготви за още по-горещи усещания.
                                             
Концентриране върху клитора. Колко бързо може да движите езика си? Толкова?! Не, опитайте по-бързо, по-бързо, по-бързо… Гениално! Сега се опитай да намериш клитора на мадамата и се концентрирай точно върху него и движи езика си с бясна скорост и минимален диаметър. Гарантирам ти, че до няколко минути, дори секунди тя ще крещи от удоволствие, защото ще изпитва върховен оргазъм.

Засмучи „топченцето“. Докато й правиш орална любов от време на време може лекичко за засмукваш клитора на партньорката си и допълнително да го галиш с езиче. Докато е вакумиран в устата ти, тя се чувства невероятно разгорещена.

Не пропускай влагалището. По принцип, ако мислиш да правиш орална любов на жена и започнеш бясно да лижеш влагалището й, тя ще те вземе, меко казано, за некадърник. Но, ако през цялото време се концентрираш върху клитора и срамните й устни и от време на време пускаш език на тайнствения отвор или го подразниш с върха на пръстите си, ще видиш как тя ще затрепери от удоволствие.

Напипай мястото. Ако правиш всичко нежно и кадърно, няма начин а не й харесва. Много е важно обаче да напипаш точицата, която ще докара партньорката ти до оргазъм. Това не е целият клитор, а едно малко „пикселче“ от него, което ще я доведе до края. Просто следи реакциите й, защото то може всеки път леко да променя областта си поради концентрацията на ласките ти.

Много мъже, научавайки магическата сила на клитора, мислят само за него докато правят орална любов на жената и забравят за останалите й части от интимната област. Не правете тази грешка и обгрижете цялото й котенце преди да я накарате да се разтрепери от удоволствие. Комбинирайте по-горните методи, и като усетите ще е близо до края, не с откъсвайте от клитора, докато не свърши.

Успех на новобранците и на тези, които са решили да се усъвършенстват.