Марихуана (16 снимки)

51
Добави коментар
yurix
yurix

Днес споровете за легализацията на леките наркотици, като марихуаната са все по-горещи. От една гледната точка – където са леките наркотици, там са и тежките и на хората не трябва да се дава такава свобода – не всеки си знае мярката. От другата страна, марихуаната се използва и в лечебни цели. Освен това незаконната продажба на марихуана създава един куп проблеми – източник на доходи на организираната престъпност, канали за контрабанда, корупция във властта.

Собственик на аптека, която продава лечебна марихуана показва сушени цветя.  Лос-Анджелис, щат Калифорния, САЩ. (Kevork Djansezian/Getty Images)

Эли Родригез (Eli Rodriguez) премахва излишните листа в собствената си плантация марихуана. Той се присъедини към организацията Teamsters – това е първата организация в САЩ, която се занимава с отглеждане на марихуана.  Оклънд, щат Калифорния, САЩ. (AP Photo/Eric Risberg)

Мъж свива цигара марихуана по време на Хипи-фестивал, Сан-Франциско, щат Калифорния, САЩ. Хипи фестивалите фактически се превърнаха във Марихуана-фестове. (Justin Sullivan/Getty Images)

Мъж пуши марихуана по време на митинга за легализация на леките наркотици,  Мехико, Мексико. (AP Photo/Marco Ugarte)

В 4:20 вечерта около 15 000 човека издишат дим от цигари с марихуана в рамките на събитието, наречено “4:20″, Колорадски университет, Боулдър, щат Колорадо, САЩ. (REUTERS/Mark Leffingwell)

Сушени цвета марихуана, които се използват за медицински цели. (AP Photo/Robert F. Bukaty)

Продавачка в аптеката опакова купената от клиента марихуана, територия на Колорадския университет, Боулдър, щат Колорадо, САЩ  (Chris Hondros/Getty Images)

Посетител влиза в лечебницата “Sunset Junction”. Тук той може да мине лечебен курс с марихуана.  (Kevork Djansezian/Getty Images)

Пожарникарите оглеждат аптеката Montana Therapeutics, където се продава лечебна марихуана. Неизвестните са хвърлили запалителна бомба през входната врата. (AP Photo/Billings Gazette, Billings Gazette)

Полицията на Аспън е арестувала мъж в фоаето на хотела: той се е опитал да изнесе от залата, където се е провеждало изложение на марихуаната Cannabis Crown огромен буркан с трева.  (Chris Hondros/Getty Images)

Войник къса растения марихуана на нелегална плантация в Теката, северна Мексико. (AP Photo/Guillermo Arias)

Войник стои до алтара на територията на временния лагер на групировката, нелегално отглеждаща марихуана. След провеждането на успешна операция са били унищожени 180 акра незаконни плантации марихуана.  (AP Photo/Guillermo Arias)

Полицай е заснет на фона на 2 от 14 мечки, пазели нелегалната плантация недалеч от езерото “Кристина”, Британска Колумбия, Канада. Най-вероятно, властите ще умъртвят мечките. Те не могат да бъдат пуснати на свобода, понеже са свикнали с постоянно изкуствено хранене.  (AFP/Getty Images)

Мексикански войник оглежда пресовани блокове марихуана с общо тегло 47 тона преди да я изгорят на Тихуанската военна база.  (REUTERS/Jorge Duenes)

Войник стои в дима от огъня, къде гори конфискувана марихуана, плантация в околностите на Теката, Северна Мексико.  (AP Photo/Guillermo Arias)

Тяло на престъпник с пистолет в ръката бе открито след проведената от полицията операция по захвата на ранчо, където се укривали членовете на наркокартел, около 100км от Монтерей, Мексико. (REUTERS/Tomas Bravo)

Аз съм Адриана – пътешественик, екскурзовод и мечтател. Обичам слънцето, непринудените хора, дългите разходки в планината, смеха, приключенията и усещането за свобода, което ми дават пътешествията. С други думи, живея за да пътувам и пътувам, за да живея. Latest posts by Адриана (see all)

Подобни записи :

От край време хората дават стаи под наем в жилищата си. Този начин на нощуване е също евтин и мн …
Тайландски супи – взрив от вкусове и невероятно преживяване. Докато ядете някоя от тези супи м …Всяка страна има собствено ядро! – Първата мисъл, която се появява, когато се сетим за тайландск …Уникалните килими представляващи различни карти на мизерстващите райони в центъра на Пекин, с ра …И ти ли си мислиш, че това е компютърна графика … ? Помисли пак…

http://youtu.be/7KMmRmoX …

Категории: Всичко останало, Любопитно |
Етикети: Забраненото |

Аз съм Адриана – пътешественик, екскурзовод и мечтател. Обичам слънцето, непринудените хора, дългите разходки в планината, смеха, приключенията и усещането за свобода, което ми дават пътешествията. С други думи, живея за да пътувам и пътувам, за да живея.