Крем Муун Райз с див ям от АкваСорс – д-р Мария Папазова препоръчва :: AquaSource Moon Rise – Wild Yam Moisturising Skin Cream

4
Добави коментар
estestveni
estestveni

Хидратиращ крем Муун Райз с див ям от АкваСорс
Препоръчва се от д-р Мария Папазова при хормонален дисбаланс и за по-добро здраве за жената
AquaSource Moon Rise – Wild Yam Moisturising Skin Cream

Муун Райз (Moon Rise) на АкваСорс е специален крем за жени с екстракт от див ям (мексикански сладък картоф) като главно активно вещество. Той съдържа и други естествени съставки, полезни за женската ендокринна система – цимицифуга, сибирски жен-шен, масла от роза, алое вера, шафраника, авокадо, жожоба, масло от сладък бадем, екстракти от лайка и делянка, както и естествен витамин Е. Действието му върху женския организъм е комплексно и много полезно.

Кремът Муун райз се препоръчва и от д-р Мария Папазова при хормонален дисбаланс и други проблеми, свързани с нивата на женските хормони.

Муун Райз е крем с фина консистенция и аромат на българско розово масло, който се абсорбира лесно от кожата и я прави мека и нежна.

Екстрактът от див ям (Dioscorea villosa) е известен и широко използван естествен пълноценен хормонален регулатор при жените. Той съдържа фитохормона диосгенин, от който организмът лесно произвежда прогестерон. Освен това е богат на витамини, ензими, фитостероли и други биологично активни вещества, които допълват и подсилват действието на диосгенина.

Кремът Муун Райз е подходящ натурален козметичен продукт за жени на всяка възраст.

За най-добри резултати е добре Муун Райз да се комбинира с:

Комплекс Мастни Киселини – подпомага работата на жлезите, произвеждащи хормоните в организма;
Водорасли АФА – за подхранване и осигуряване на всички ежедневно необходими витамини, минерали и микроелементи.

За жените, преминаващи през менопауза, Муун Райз е особено полезен в комбинация с продукта Муун Баланс.

Кремът Муун Райз има множество полезни ефекти и предимства

Регулира менструалния цикъл
Подмладява и освежава организма на жената
Повишава фертилността и улеснява забременяването
Подпомага доброто функциониране на яйчниците
Помага за разнасянето на бучки в гърдите и кисти на яйчниците
Предпазва от рак на гърдата, яйчниците и матката
Облекчава пременструалния синдром (ПМС)
Естествен антидепресант без странични действия
Подобрява съня, настроението, самочувствието
Нормализира повишения апетит
Нормализира нивото на кръвната захар
Възстановява половото влечение
Заздравява костите, предпазва от остеопороза
Бързо спира горещите вълни в менопаузата
Прави кожата по-гладка, мека и еластична
Абсорбира се чудесно без да омазнява
Има много приятен аромат на роза и екзотични билки
Много е лесен и приятен за употреба

Кремът Муун Райз не съдържа парабени!

начало

Указания за употреба

Половин чаена лъжичка от крема се втрива в меките участъци на кожата (врат, гърди, вътрешната страна на ръцете и бедрата). Изчакайте няколко минути кремът да попие. Използвайте два пъти дневно. Дозата може да се увеличи, докато настъпят желаните ефекти.

Използването на крема започва след приключване на поредния месечен цикъл и се спира един ден преди следващата менструация. По време на менструация кремът не се употребява!

За по-добри резултати е добре кремът Муун Райз да се съчетава поне с Комплекс Мастни Киселини, още по-добре и с Водорасли АФА за подхранване.

При жени над 35 г. комбинирайте с Коластра КолАктив и Супер Антиоксидант, а за максимален ефект използвайте Муун Райз в комбинация с Муун Баланс.

Муун Райз е полезен за всяка жена, още след първата менструация, та чак до дълбока старост, с цел подпомагане правилната функция на яйчниците, подобряване на хормоналния баланс, а по-късно и в борбата с остеопорозата и злокачествените заболявания.

Важно! Кремът Муун Райз не бива да се употребява от кърмачки, които нямат месечен цикъл, тъй като при тях хормоналният профил е по-специфичен и добавянето на прогестерон не се налага.

Специално внимание заслужва темата бременност и прогестерон. По принцип кремът Муун Райз официално не се препоръчва на бременни жени от производителя, но причините за това са свързани по-скоро с презастраховане, отколкото с логика. Знаем, че прогестеронът е основният ”защитник на бременността”. Следователно кремът Муун Райз може да подобри шансовете за забременяване и запазване на бременността, особено в първите месеци. Ето защо би било добре в случаи на предшестващи ранни аборти (а и по принцип) кремът да се ползва през първия триместър за подпомагане функциите на жълтото тяло. Естествено, употребата на крема по време на бременност трябва да се обсъди с гинеколог.

начало

Цена и поръчка на Муун Райз с див ямс

Можете да поръчате Муун Райз с див ямс:

– по телефон: 0887 329 573

– по имейл:
– по Скайп: emil_aleksov

начало

30% отстъпка – без никакви ангажименти!

Най-изгодно е да се регистрирате като дистрибутор към компанията АкваСорс.

Така получавате личен дистрибуторски номер, с който можете да купувате продуктите на АкваСорс с 30% отстъпка от клиентските цени по-горе.

Цената на регистрацията е 40 лева еднократно и може да бъде направена и по пощата.

Нямате никакви задължения да купувате, продавате или разпространявате продуктите на АкваСорс, имате само права да пазарувате с отстъпка и да ползвате ежемесечните промоции!

Ако желаете да купувате продуктите на АкваСорс с 30% отстъпка, моля, попълнете формата за регистрация »

начало

• • • • •

Допълнителна информация
Хормонален баланс

Прогестеронът и естрогените се произвеждат в яйчниците (малко прогестерон се произвежда в надбъбречните жлези и в тестисите). Прогестеронът е прекурсор на естрогените и тестостерона, както и на надбъбречните хормони, които регулират водно-електролитното равновесие, кръвното налягане, реакциите при стрес и, заедно с панкреасните хормони, нивото на кръвната захар.

Нормално през първата половина на месечния цикъл преобладават естрогените. След овулацията се покачва нивото на прогестерона и той преобладава през втората половина на цикъла. Ако не настъпи оплождане, хипофизата изпраща сигнал на яйчниците да спрат производството на прогестерон, и до 48 часа настъпва мензис.

Когато прогестеронът и естрогените се разбалансират, се появяват нежелани симптоми, които са най-неприятни около мензис и през климакса. Обикновено начинът на живот и хранене особено на жените в градовете често води до такова разбалансиране. Абортите, противозачатъчните средства, хормоналните препарати и стресът допълнително влошават картината.

Оплакванията вследствие хормонален дисбаланс засягат почти всички органи и системи – имунна, храносмилателна, нервна, ендокринна, сърдечно-съдова и костна. Те са най-различни – задържане на течности, болезненост и подуване на гърдите, главоболие и даже мигрена, крампи, подуване на корема, увеличаване на теглото, болки в гърба и кръста, силно желание за сладко и особено шоколад, проблеми с кожата, склонност към лесно чупене на кости, загуба на половото влечение, промени в настроението, раздразнителност, умора, отчуждение с чувство за вина, прибързани заключения, нетърпеливост, гневливост, липса на самочувствие и пр.

В повечето такива случаи има естрогенно преобладаване – проблем, който се дължи донякъде и на т.нар. ксеноестрогени – вещества с естрогеноподобно действие, които са резултат от разграждането на продукти от битовата химия. Тези ксеноестрогени попадат в почвата и оттам в питейната вода, и могат да повишат риска от рак. При мъжете единственото решение е да се пие чиста филтрирана вода, при жените за щастие има начини да се балансира хормоналното равновесие чрез внасяне на прогестерон.

Прогестеронова терапия

Пионери в този вид терапия са британските специалисти д-р Катрин Далтон, която предлага супозитории, и д-р Джон Лий, който въвежда прогестероновия крем. Д-р Лий наблюдава действието на прогестерона при голяма група жени с остеопороза и отбелязва, че при нито една от тях няма счупвания в продължение на три години.

Прогестероновата терапия се справя с 90% от оплакванията, свързани с пременструалния синдром (ПМС) и менопаузата. Пациентките съобщават за бързо подобряване на общото състояние и самочувствие, както и за усещане за подмладяване и повишена работоспособност.

Д-р Маргарет Смит, известна специалистка по ендокринология, заявява, че лечението на пременструалния синдром и смущенията в менопаузата с прогестеронов крем е най-ефикасният метод, с който тя е запозната.

Защо Муун Райз е по-добро решение?

Съществува принципна разлика между терапията със синтетичен прогестерон и употребата на крем Муун Райз. Когато жената се лекува с прогестерон, при увеличаването на количеството му в кръвта хипофизата дава команда на яйчниците да спрат производството на прегненолон. Това води до нарушаване на деликатния баланс между редица хормони, чиито предшественик е той, в това число прогестерон и естрогени. Дори и да се облекчат симптомите, свързани с недостиг на прогестерон, като цяло женската полова система се разбалансира, а функцията на яйчниците се потиска.

Ето защо е за предпочитане да се употребява крем Муун Райз, тъй като съдържащите се в него съставки не действат на хипофизата, а просто осигуряват градивен материал за производството на прогестерон и спомагат за естественото регулиране и балансиране на метаболизма при жените. Това не се дължи само на диосгенина, а и на всички останали съставки на крема.

Женската ендокринна система е сложна и деликатна. В нея има механизми за обратна връзка на много нива. За тяхното нормално действие е важно ежедневно с храната да се осигуряват всички необходими хранителни вещества, от които се изгражда здравето. Това са протеини, ензими, кофактори, хормонални прекурсори и др. Ако липсва дори само едно необходимо вещество, може да се прекъсне цяла верига от важни биохимични реакции.

От друга страна, включването на див ям в храненето не е достатъчно ефективно, тъй като диосгенинът и другите полезни съставки се разграждат в храносмилателния тракт и не достигат до яйчниците. Много по-добре е да се използва крем с екстракт от див ям, с цел да се внесат полезните съставки през кожата. Така те се складират в мастната тъкан и яйчниците могат да ги използват когато и колкото има необходимост. Самият крем подпомага абсорбцията на активните съставки през кожата, особено ако се маже след топла баня.

начало

• • • • •

Имате въпроси?

Ако имате въпроси относно ползите и приложението на продукта Хидратиращ крем Муун Райз с див ям от АкваСорс или желаете да го закупите, можете да се свържете с мен.

начало

• • • • •

Към всички продукти за здраве »