Денят на майката / Mother’s Day 2010

1
Добави коментар
kolizeum.net
kolizeum.net

Денят на майката / Mother’s Day 2010

    Трима братя – вандали бягат от служителите на реда и са се насочили към дома си след извършване на сериозно престъпление. Силно обезпокоени за бъдещето си, те с неприятна изненада установяват, че майка им вече не живее в родната къща. При това положение, силно озлобени и изпълнени с голяма доза несигурност, братята ще причинят множество злини на новите собственици, опитвайки се да намерят сигурно убежище от полицаите, поне докато нещата утихнат и ситуацията бъде забравена от обществото. Сериозен трилър, който съдържа характерните за филмите на ужасите сцени и криминалните прояви, които последните предполагат.

Държава:

  САЩ

Година:  
2010

Времетраене:  
112 мин.

Жанрове:  
Трилър   Ужаси   Криминален   
Режисьор:  
Дарън Лин Боусман 
В ролите:  

Ребека Де Морни ,  Джейми Кинг ,  Патрик Джон Флюгър ,  Уорън Коул ,  Дебора Ан Уол ,  Брияна Евиган ,  Шон Ашмор ,  Франк Грило ,  Лиса Маркос ,  Мат О\\\’Лиъри, Лирик Бент, Тони Напо 

  
Kolizeum.net е сайт, в който ще намерите информация за една добра колекция от филми. Тук няма да можете да гледате филми онлайн или да ги сваляте. Всички права на филмите, които ще намерите тук принадлежат на техните собственици.